banner249

Denizli’de iğrenç olay!

Denizli’de Tarihi Kaleiçi Çarşısının arka girişinde sabah saatlerinde dükkanlarını açmaya gelen esnaflar, gördükleri manzara karşısında büyük bir şok yaşadı. Ön ve arka ayakları iple bağlanan bir köpeğin bir cani tarafından tecavüz edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Denizli’de iğrenç olay!
banner240

Olay Merkezefendi İlçesi Kaleiçi Çarşısı arka çıkış kapısında bulunan dükkanların olduğu yerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde işyerine gelen esnaflar, dükkanların yanında ön ve arka ayakları bağlanmış olarak duran köpeğin cansız bedeni ile karşılaştı. Ön ve arka ayakları bağlanan köpeğin yanında iç çamaşırları bulan esnaf, durumu polise bildirdi. İhbarla birlikte olay yerine gelen polis ekipleri, köpeğin önce bağlandığını ardından da tecavüze uğradığını belirledi.  
 
CANİ GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI 
Olayla ilgili olarak bölgedeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, o caninin görüntülerine ulaştı. Görüntülerde şahsın köpeği iple bağlayarak işhan içerisine getirdiği görülüyor. Polis şimdi, köpeği iple bağlayarak tecavüz eden ve öldürün şahsısı arıyor.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER