banner249

Denizli'deki vahşi cinayetin katili yakalandı

Pamukkale ilçesi, Kocaarık Mevki olarak bilinen noktada Kırgızistan uyruklu 26 yaşındaki Yryskul Zheenbek Kyzy'nin boğularak öldürüldükten sonra otomobille bacaklarının üzerinden yarı çıplak halde cesedi bulunmuştu.

Denizli'deki vahşi cinayetin katili yakalandı
banner240

Jandarma, tecavüze uğramış olabileceği düşünülen talihsiz kadının öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatmış. İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri, cesedin Kırgızistan uyruklu 26 yaşındaki Yryskul Zheenbek Kyzy'e ait olduğunu belirlemiş. Boğularak öldürüldüğü belirlenen Kyzy'nin, bacaklarının üzerinden otomobille geçildiği de tespit edilirken, bölgede yapılan aramada, Kyzy'e ait olduğu belirlenen pasaport ve cep telefonu da bulunmuştu. Tecavüze uğramış olabileceği düşünülen talihsiz kadının cesedi, savcının incelemelerinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılmış.

 KATİL ZANLISI KASAP ÇIKTI…

Yapılan inceleme ve araştırmalar sonucu vahşi cinayeti işleyen kişinin 30 yaşlarında Denizli’de kasap olarak iş yapan B.Ü. olduğunu tespit eden Jandarma Ekipleri yaptıkları operasyon ile B.Ü.’yü gözaltına aldı. İfadesini almak üzere gözaltına alınan B.Ü.’nün cinayet detayları ile itiraf ettiği iddialar arasında yerini aldı. Jandarmanın işlemleri tamamlamasından sonra B.Ü.’yü Adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: www.mericulukus.tv

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER