banner249

Dur ihtarına uymayan şüpheli ile polis arasındaki kovalamaca nefes kesti

Aydın Kuşadası’nda polisin ‘dur’ ihtarına uymayan Cemal D. (35) ile Kuşadası ve Söke Emniyet güçleri arasında başlayan kovalamaca Söke’de son buldu.

Dur ihtarına uymayan şüpheli ile polis arasındaki kovalamaca nefes kesti
banner240

Kuşadası’nda polis yol kontrolü sırasında Cemal D.’un kullandığı 09 BK 480 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polis, dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan otomobilin peşine düştü. Takip Söke’ye kadar sürdü. Söke polisi ve Jandarma da devreye girerek aracın önünü kesmeye çalıştı. Şüpheli Yenikent Mahallesi yakınlarındaki araziye girdi ancak bataklığa saplandı. Otomobilin camını kırarak güvenlik görevlilerine ateş eden Cemal D. ateş ettiği sırada patlayan ön camdan dolayı çeşitli yerlerinden yaralı olarak yakalandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan şüpheliyi Söke Fehime Faik Kocagöz Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, jandarmanın otomobilde yaptığı aramada 2 tabanca, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Cemal D.’un çeşitli suçlardan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER