banner249

Vatandaşların talebi karşılık buluyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlardan gelen sorun ve taleplere en kısa sürede çözüm buluyor.

Vatandaşların talebi karşılık buluyor
banner240
Başkanlık döneminde de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, vatandaşların her türlü sorun ve talebini dinleyip olaylara hemen çözüm bulma yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

VATANDAŞLARIN TALEBİ KARŞILIK BULUYOR 
Geçtiğimiz Pazartesi günü Çaybaşı caddesi esnaflarını ziyareti sırasında mahalle esnafları tarafından Altıptop Mahallesi’nde tehlike arz ettiği ifade edilen eski bir evin yıkılması talep edilmişti. Bu metruk binayı yerinde inceleyen Başkan Subaşıoğlu, görüntü kirliliği oluşturan ve mahalle sakinleri için tehlike arz eden binanın bir an önce yıkılması için kolları sıvadı. Mahalle muhtarı ve metruk binanın mirasçıları ile görüşülerek Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çok kısa bir sürede yıkım gerçekleştirildi.

CAN VE MAL GÜVENLİĞİ KORUNUYOR 
Sokak çocukları ile uyuşturucu madde bağımlılarının barınağı haline gelen bu yapıları sosyal bir sorun olmaktan çıkardıklarını ifade eden Başkan Subaşıoğlu, “ Çaybaşı caddesi esnaflarımızı ziyaretimiz sırasında, Altıntop Mahallesinde bulunan metruk bir evin kötü amaçlı kullanıldığı ve bu durumun mahalle sakinlerini tedirgin ettiği belirtilerek yıkılması talep edilmişti.

Bizde gerekli incelemeler ve araştırmalar sonrasında mahalle muhtarımız ve mirasçılarla görüşüp, kısa bir sürede yıkımı gerçekleştirdik. Gerek mahalle sakinlerinin talepleri, gerekse de muhtarlarımızın bize ilettiği bilgiler doğrultusunda ilçemizde görüntü kirliliğini önlemek ve vatandaşlarımız açısından tehlike arz eden bu yapıları tespit edip gerekli düzenlemeleri yapmaya devam edeceğiz.

Merkezefendi ilçemizde vatandaşımızın can ve mal güvenliğini korumak adına bu yıkımlara devam edeceğiz Vatandaşlar Merkezefendi Belediyesi'ne Teşekkür Etti En kısa zamanda taleplerini yerine getirerek kendileri için büyük tehlike arz eden metruk binanın yıkımını gerçekleştirdiği için Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na çok teşekkür eden Altıntop mahalle sakinleri,' Biz belediye başkanlarını sadece seçim döneminde vatandaşların arasında görürdük. Başkan Subaşıoğlu, seçimden sonrada yine halkın arasında vatandaşları ziyaret edip talepleri almaya devam ediyor.

Başkanımızdaha geçtiğimiz pazartesi günü bu sorunumuza çözüm bulacağını söylemişti ama bu kadar kısa sürede çözümleneceğini bizde tahmin etmemiştik. Bu metruk binanın çok kısa bir zaman içinde çevreye zarar vermeden, yıkımınıngerçekleştirilmesi bizleriçok memnun etti. Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na hassasiyeti için çok teşekkür ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştular.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER