banner249

Ferhatlar Koleji, yerli malı sergisi büyüledi!

Ferhatlar Koleji tarafından yerli malı haftasını çok farklı bir şekilde kutluyor.

Ferhatlar Koleji, yerli malı sergisi büyüledi!
banner240

Türkiye’nin en büyük yerli markası Türk Hava Yolları ve Denizli’nin markalarından olan Aynes yerli malı haftası kapsamında öğrencilerle buluşturuldu. İki yıldır yerli malı haftasını portakal ve mandalina günlerinden, bütün dünyaya ihracatı yapılan yerli ürünlerin tanıtıldığı fuar görünümünde sergilere taşıyarak kutlamalarına farklı bir boyut kazandıran ve bu bağlamda Erbakır, Vestel, Hacı Şerif, İntegro, Potty, İssimo, Pamukkale Kablo gibi Denizli firmalarının ürünlerinin sergilendiği ve başarı öykülerinin anlatıldığı sergiler düzenleyen Ferhatlar Koleji bu yıl da bambaşka bir konseptle yerli malı haftasını kutluyor. 


Yapılan organizasyon ile ilgili açıklamada bulunan Özel Ferhatlar Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Süleyman Demirkol,’ Geçen yıllarda olduğu gibi yerli malı haftasını farklı şekilde kutlamayı sürdürüyoruz.Bu yıl kutlamalarımızda reklamlarında Kobe Bryant’ı Lionel Messi’yi,Didier Drogba’yı görmeye alıştığımız son yıllarda yaptığı hamlelerle bir dünya markası olan ve Türkiye’nin en büyük yerli markası Türk Hava Yolları ve Aynes yer aldı. 

Türk Hava Yolları Denizli müdürü Erkim Ağabeyoğlu ve Denizlinin büyük markalarından Aynes’in yönetim kurulu başkanı Nevzat Serin öğrencilerimizle bu-buluşturduk. Türk Hava Yollarının kuruluş aşamasından bugüne bir dünya markası olma yolundaki basamakları öğrencilerimizle paylaşan Türk Hava Yollarının Denizli müdürü Erkim Ağabeyoğlu öğrencilerde yerli malı ve yerli marka bilincinin oluşması adına yapılan bu programdan duyduğu memnuniyeti öğrencilerle paylaşırken yine Denizli’nin önde gelen markalarından Aynes’in yönetim kurulu başkanı Nevzat Serin Aynes’in dünü bugünü ve yerli bir marka olarak ülkemiz ve Denizli açısından önemi hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi’dedi. 

Denizli’nin önde gelen yerli markalarından İntegro’nun üreticisi Ferhatlar Özel Eğitim Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Tosunoğlu da yaptığı konuşmada yerli malı üretimi ve kullanımının önemine değinerek organizasyonda yer alan firmalara plaket verdi. Özel Ferhatlar Eğitim Kurumları adına yılın Türk markası ödülünü Türk Hava Yolları’na ve yılın Denizli’de Türk markası ödülünü de Aynes’e takdim etti. 


Özel Ferhatlar Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Süleyman Demirkol bu projenin Türk malı teknoloji ve markalarla hayal edilen yerli malı haftalarına açılan bir kapı olduğunu ve önümüzdeki süreçte projelerin aynı heyecan ve coşkuyla devam edeceğini açıkladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER