banner249

Takla atan otomobil lise öğrencisini öldürüyordu

Muğla'da kontrolden çıkan bir otomobil takla atarak kaldırımda bekleyen lise öğrencisine çarptı. Kazada lise öğrencisi ve kadın sürücü yaralandı. O anlar bir işyerinin güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

banner240

Muğla’nın Marmaris ilçesi, Eski Datça yolu üzerinde meydana gelen kazada 34 EL 4314 plakalı kadın sürücüsünün kullandığı otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Takla ata ata giden otomobil kaldırımda bulunan lise öğrencisine çarptı.
 
Çarpmayla beraber işyeri kapısına başını çarpan lise öğrencisi yaralandı. Takla atan otomobilde sıkışan kadın sürücü ise o anda araç parkında bekleyen polis ve çevrede ki vatandaşlar kurtardı. Hafif yaralı kadın sürücü ve lise öğrencisi ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde lise öğrencisi arkadaşı ile birlikte her şeyden habersiz kaldırımda beklediği sırada otomobil takla atarak öğrencinin üstüne geldiği görülüyor. Hızla gelen araç öğrenciye çarpıp duvara savuruyor. Başını duvara çarpan öğrencinin imdadına ise o sırada tesadüfen orada bulunan polis ve vatandaşlar yetişiyor. Kaza ilgili tahkikat devam ediyor.
 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 15:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER