banner249

Patlamanın nedeni belli oldu

CNN Türk'ün haberine göre patlamanın nedeni canlı bomba saldırısı. Görgü tanıkları da patlamaya canlı bombanın yol açtığına yönelik ifadeler verdi. Bir diğer iddiaya göre, canlı bombanın asıl hedefine ulaşamadan yolda bombanın patladığı yönünde... Ancak resmi açıklama henüz yapılmadı.

Patlamanın nedeni belli oldu
banner240

Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak görgü tanıkları patlamaya canlı bombanın yol açtığını ileri sürdü. Polis ekipleri olay yerinde ilk bulguları değerlerdiriyor.  CNN Türk de olayın bir canlı bomba saldırısı olduğunu duyurdu. Patlamada bir kişinin cesedinin aşırı derecede deforme olduğu, bu kişinin canlı bomba olabiliceği belirtiliyor.

Canlı bomba erken patladı iddiası

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada canlı bombanın erken patladığı iddia ediliyor.  Teröristin asıl hedefinin neresi olduğu araştırılıyor. Canlı bombanın yolda giderken bombanın infilak ettiği iddiası var.

CNNTürk muhabirinin verdiği ilk bilgilere göre, canlı bombanın asıl hedefine ulaşamadan bir yere giderken, yolda bombanın patladığı belirtiliyor. 

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER