banner249

Önce mobeselere sonra polise yakalandı

Bir villadan para ve elektronik eşya hırsızlığı gerçekleştiren cezaevi firarisi…

Önce mobeselere sonra polise yakalandı
banner240

İzmir Narlıdere’de bir villadan para ve elektronik eşya hırsızlığı gerçekleştiren cezaevi firarisi, ev sahibinin lüks aracını da çaldıktan sonra Muğla’da yakayı ele verdi.
Aydın-Muğla karayolu girişinde MOBESE kameralarına çalıntı araç plakası düştü. Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri aracın şehir merkezine gelmiş olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlattı. MOBESE kameraları tarafından aracın Adliye binası önüne sürücü tarafından park ettiği tespit edildi. Ekiplerin olay yerine geldiğini gören sürücü kaçtı. Sürücü Stadyum altında yakalandı.
Sürücünün alınan ifadesinde, Vedat K. olduğu ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Ayrıca İzmir Narlıdere ilçesinde 2 lüks villadan hırsızlık yaptığı, villalardan para ve çok sayıda elektronik eşya çaldığı, villa sahibine ait 35 AD 2560 plakalı lüks aracı çalarak Muğla’ya kaçtığı tespit edildi.
Vedat K.’nın uyuşturucu ve çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkası olduğunu tespit edilirken, Muğla Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından İzmir Emniyet Müdürlüğüne gönderildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER