banner249

Mahalleye dadanan hırsızlar son işlerinde yakalandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir iş yerinden televizyon çaldıkları iddia edilen dört şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Mahalleye dadanan hırsızlar son işlerinde yakalandı
banner240

 Tutuklanan üç şüphelinin çok sayıda suç kaydı olduğu belirlendi. 
Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı’ne bağlı devriye ekipleri, Dallıca Mahallesi’nden gelen iş yerinden hırsızlık ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda İ.A’nın işletmeciliğini yaptığı kahvehanede kapının tornavidayla açılarak içerideki televizyonun çalındığı tespit edildi. 

Yol güzergahlarındaki kameraların kontrol edilmesi sonucu motosikletli üç şahsın ellerinde televizyon ile seyir halinde oldukları görüldü.


Eşkalleri ve kimlikleri tespit edilen S.K, U.D, S.O ve D.Z. isimli şahıslar, Nazilli merkez Aydoğdu Mahallesi 50. Yıl Köprüsü’nde yakalandı. Yapılan sorguda şüphelilerin, Yeşildere mevkiinde bıraktıkları televizyon ele geçirildi. S.K’nın 4 adet evden hırsızlık, 3 adet iş yerinden hırsızlık olmak üzere 7 adet suç kaydı bulunduğu, D.Z’nin evden, iş yerinden ve motosiklet hırsızlığı, uyuşturucu kullanmak ve kasten adam yaralamak suçundan 15 adet suç kaydının bulunduğu, S.O’nun ise 2 adet hırsızlık suçundan suç kaydının bulunduğu tespit edildi.
Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan S.K. Nazilli E Tipi Cezaevine, D.Z. ve S.O. ise İzmir Çocuk Cezaevine teslim edildi. U.D’de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER