banner249

İşadamları bot kazasında yaralandılar

Marmaris’te içinde 2 işadamının bulunduğu bota başka bir bot çarptı. Kazada, 2 kişi yaralandı. Kaza , dün gece yarısı ilçeye 45 kilometre mesafedeki Selimiye mahallesinde meydana geldi.

İşadamları bot kazasında yaralandılar
banner240

Yatlarıyla Marmaris’te mavi tura çıkan iş adamları Turgut Ayker (54) ve Önder Cider (52), gece 01.30 sıralarında Selimiye’de eğlendikten sonra açıkta bekleyen yatlarına gitmek üzere zodyak botla denize açıldı. 


İş adamlarının bulunduğu bota, koy çıkışında karşı yönden gelen başka bir bot çarptı. Kazada işadamları Ayker ve Cider yaralandı. Kazazedelerin Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istemesi üzerine bölgeye sevk edilen sahil güvenlik botu kazazedeleri kurtararak karaya çıkardı. 

Buradan 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ahu Hastanesi'ne kaldırılan Cider'in hafif ,Ayker'in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ayker’in DalamanHavalimanı'ndan ambulans uçakla İstanbul'a nakledileceği öğrenildi. 

İş adamlarının botuna çarpan diğer botu tespit etmek için Sahil Güvenlik ve Jandarma ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER