banner249

Hastanede taciz skandalı!

Gece yarısı görevli gibi hastaneye giren bir şahıs, tedavi gören çocuğunun başındaki refakatçi kadına tecavüze yeltendi. Önce suçlamayı kabul etmeyip rahat tavırlar sergileyen şüpheli, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkınca emniyet müdürlüğü ahlak polisi tarafından kelepçelenerek götürüldü.

Hastanede taciz skandalı!
banner240

Olay, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.K. gece yarısı hastaneye girip şeytani bir planla çocuk servisine çıktı. Serviste tedavi gören çocuğu ile yatmakta olan ve ismi gizli tutulan kadının odasına giren zanlı, iddiaya göre, genç kadının üstünü açıp tacizde bulundu. Talihsiz kadın neye uğradığını şaşırıp çığlık atmaya başlayınca zanlı da kadının odasından hızlıca çıkıp koridorda hava alıyormuşçasına tavır sergiledi.

Çığlık seslerini duyan hastane güvenliği ve polis hemen olayın yaşandığı kata çıktı. Genellikle anneleri ile yatan çocuk hastaların bulunduğu katta şüpheli bulunan İ.K. isimli şahıs, hastane polisine teslim edildi. İhbar üzerine hastaneye gelen polislerle rahat tavırlar sergileyen ve iddiaları reddetti.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKINCA GÖZALTINA ALINDI”
Yaşanan olayın ardından emniyet ekipleri, hastanenin güvenlik kameralarından sorumlu teknisyeni gece yarısı evinden getirip olayın meydana geldiği kat ve koridordaki kamera kayıtlarını izledi. Bu sırada hastaneye gelen Ahlak Masası Ekipleri de şüpheli ile bir süre görüşme yaptı. Kamera kayıtlarını izledikten sonra polisler olayın faili olarak İ.K. isimli şüpheliyi kelepçeleyerek gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2017, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER