banner249

Katliam gibi kaza 2 ölü 1 ağır yaralı

Kendi şeridinden çıkıp karşı şerite geçen aracın kamyonet ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, bir kişi ağır yaralandı.

Katliam gibi kaza 2 ölü 1 ağır yaralı
banner240

Kaza, saat 12.30 sıralarında, İzmir’in Kısıkkoy Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gaziemir yönünden Torbalı yönüne giden Tahsin Z. yönetimindeki 07 UM 920 plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle orta şeridi aşarak karşı şeride geçti. Tahsin Z. yönetimindeki panelvan tipi araç, karşıdan gelen Emrah Kıynak'ın kullandığı 26 YC 830 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.

2 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI
Kazayı görenler sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde kamyonet sürücüsü Emrah Kıynak ile yanında bulunan Yaşar Teneke'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Karşı şeride geçen ve ağır yaralı olan diğer sürücü Tahsin Z.'ye sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Kaza nedeni ile Torbalı'dan Gaziemir yönüne araç trafiği bir süre kapalı dururken araçların kaldırılması ile jandarma ekipleri trafiği kontrollü bir şekilde açtı. Kaza ile ilgi jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER