banner249

Gezici'den en başarılı belediye başkanları anketi

Gezici'nin yayınladığı en başarılı Belediye Başkanı anketinde birinciliği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek aldı.

Gezici'den en başarılı belediye başkanları anketi
banner240

Gezici Araştırma şirketi, 2015 yılında yerel yönetimlere yönelik performans araştırmasını yayınladı. Türkiye genelinde en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları listesinin ilk sırasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yer aldı.

En başarılı belediye başkanları listesinde  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan listede 25. Sırada yer aldı.  Ege Bölgesi Belediye Başkanlarının ilk 25 de yer aldığı listede Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 4. Sırada yer alarak  Ege’nin en başarılı Belediye başkanı seçildi.

Bağımsız Gezici araştırma şirketi tarafından zaman zaman düzenlenen En Başarılı Belediye Başkanları çalışması büyük ilgi görüyor. Hemen Hemen her ay yapılan bu sıralamada Ankara Büyükşehir  Belediye Başkanı Melih Gökçek birinci sırada yer alırken,  İstanbul Kadir Topbaş 4, İzmir Aziz Kocaoğlu ise 11. Sırada yer aldı. Denizli’nin Büyük Başkanı Osman Zolan ise sıralamada 25 sırada yer aldı.

 İlçeler bazında da yapılan ankette Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu 15. Sırada yer bulurken,  Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı En başarılı egeli ilçe belediye başkanı seçildi.  İlçeler bazında ilk sırayı Adana Çukurova Belediye Başkanı  Soner Çetin aldı. Denizli'nin en büyük ilçe belediyesi olan Pamukkale Belediyesi ise en başarı ilçe belediye başkanları sıralamasında listeye dahi giremedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER