banner249

Filiz hayata tutunamadı

İzmir'in Balçova ilçesinde, sokak ortasında eski sevgilisi Kadir K. tarafından bıçaklanan Filiz Taşdemir, bir haftadır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Filiz hayata tutunamadı
banner240

Olayda kendini de bıçaklayan Kadir K. taburcu olurken, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olay, geçtiğimiz Çarşamba saat 12.00 sıralarında, Eğitim Mahallesi Rakım Elkutlu Sokak üzerinde meydana geldi. Bir süper markette kasiyer olan Filiz Taşdemir (36) işe giderken, önünü Kadir K. (41) kest


Görgü tanıklarının ifadesine göre Kadir K., Filiz Taşdemir'i zorla götürmek isterken ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Kadir K., önce kadını darp edip sonra da yanında getirdiği bıçakla Filiz Taşdemir'i bıçakladı. Talihsiz kadın çığlıklar içerisinde saldırganın elinden kaçıp sokak üzerindeki emlak ofisine sığındı. Arkasından gelen Kadir K. emlak ofisinin içerisinde Filiz Taşdemir'i göğsü ve sırtından bıçakladı. Sonra saldırgan aynı bıçakla kalbinden kendini bıçakladı. Olay karşısında şoke olan emlak ofisi çalışanları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, iki yaralıyı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. İki yıl önce eşinden boşanan bir çocuk annesi Filiz Taşdemir'in Karşıyaka ilçesinde bir pastanede çalışmaya başladığı ve pastanede çalışan mesai arkadaşı Kadir K. ile sevgili olduğu ileri sürüldü. İkilinin ilişkisi ortaya çıkıca Filiz Taşdemir ile Kadir K.'nin işten çıkarıldığı, daha sonra Filiz Taşdemir'in Balçova'da bir süper markette kasiyer olarak çalıştığı öğrenildi.

İddiaya göre, Filiz Taşdemir'in sevgilisi Kadir K.'ye, "Boşan benimle evlen" dediği, ancak bir süre sonra talebinden vazgeçtiği anlaşıldı. Kadir K.'nin ise eşinden boşanmak için işlemlere başladığı, Filiz Taşdemir tarafından terk edilince sokak ortasında bıçakla dehşet saçtığı ileri sürüldü. 

BİR HAFTADIR YAŞAM SAVAŞI VERİYORDU
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedavileri devam eden Filiz Taşdemir, 7 gündür verdiği yaşam mücadelesini bugün kaybetti. Taşdemir'in ailesi büyük bir acı yaşadı. Aynı hastanede tedavi gören cinayet zanlısı Kadir K. ise bugün taburcu olurken, polis ekipleri Kadir K.'yı gözaltına aldı. Zanlı Kadir K.'nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER