banner249

Eroin operasyonunda 6 tutuklama

Muğla’nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde polis ekiplerinin uyuşturucu operasyonunda 11 ay süren takip sonucu yakalanan 11 şüpheliden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eroin operasyonunda 6 tutuklama
banner240

Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcısı olarak tabir edilen kişilerin piyasaya bu maddeleri sürecekleri yönünde bilgiler alınması üzerine Fethiye kom grup amirliği harekete geçmişti. 11 ay boyunca sürdürülen takip sonucu Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde “N-EROİN” isimli eş zamanlı operasyon düzenlenirken bu operasyonda 42.02 gram eroin, 35,69 gram esrar, 2.50 gram tütünle karışık esrar maddeleri ile 24 adet uyuşturucu hap ve 0,65 gram tütünle karışık sentetik konnobiond maddesi ele geçirildi. 

Ayrıca bu operasyonlarda Ş.O., O.O., Ü.K., D.I., O.Y., N.Ç., Ö.Ç., H.K., B.K., T.K., K.D isimli 11 şüpheli yakalanarak uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden D.I. , Ö. Ç. , O. Y. , ve O.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 şüpheli adli kontrol şartıyla ve diğer 4 şüphelide savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER