banner249

Enerji Verimliliği Derneği’nden Ticaret Odası’na ziyaret

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesinden DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Enerji Verimliliği Derneği’nden Ticaret Odası’na ziyaret
banner240

 

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’na yeni görevlerinde başarılar dilemek için makamlarında ziyaret etti.

Enerji Verimliliği konusunda 7 den 70 herkesi bilinçlendirmek için çalışmalar yürüten Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi, yaptığı kurum ziyaretleri ile de farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Son olarak Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan dernek yönetimi, enerji verimliliği konusunda yaptıkları çalışmaları ve projeleri başkanlara anlatarak yeni projeler ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Ziyarete katılan Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Mehmet Akgün; “Enerji kaynaklarımızın ihtiyaçlarımızı karşılamakta yetersiz olduğunu ve bunun sonucunda enerjimizi ithal ettiğimizi artık herkes biliyor. İthal ettiğimiz her türlü enerji bizim dışa bağımlılığımızı arttırmakta ve cari açığımızı büyütmektedir. Yaptığımız çalışmalarda, hayat şartlarımızdan ödün vermeden evlerimizden işyerlerimize kadar her yerde kullandığımız enerjide %20 lik tasarruf kapasitemiz olduğunu tespit ettik. Ve bu tasarrufu günyüzüne çıkartmak için vargücümüzle çalışıyoruz. Ticaret Odası olarak sizlerinde bizlere çalışmalarımızda destek olarak Denizli’mizi Enerji Verimliliği konusunda bilinçlendireceğimize inanımyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan; “ Enerji günümüzün ve ülkemizin en önemli konularından bir tanesi. Biz Ticaret Odası olarak göreve başladığım günden itibaren Denizli’mize ve ülkemize daha fazla katkıda bulunmak amacı yeni çalışmalar içersini girdik. Bu çalışmalarımızdan bir tanesi de Denizli’nin sorunları ile ilgili bir platform oluşturarak Denizli’nin her türlü sorunları incelemek ve çözümler üretmek. Oluşturulacak olan bu platformun raporları gerekli makamlara iletilerek takibi sağlanacak. Sanayicilerin en büyük gideri olan Enerji konusunda platformda dernek olarak yer almanız bizler için çok faydalı olacaktır. Sizlerin de hazırlayacağı raporlar ile Denizli’mize enerji konusunda büyük katkıda bulunacağımızı düşünüyorum.” Dedi.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER