banner249

Emlakçının katili bakın kim çıktı!

Fethiye’de Ekim ayında kaybolan ve 20 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan Sabahattin Çalışkan’ın öldürülmesiyle ilgili araştırma yapan polis ekipleri, Çalışkan'ın yakın arkadaşı İbrahim K.'yı tutukladı.

Emlakçının katili bakın kim çıktı!
banner240

Muğla’nın Fethiye İlçesinde emlakçılık yaptığı belirlenen evli ve 2 çocuk babası Sabahattin Çalışkan (55), geçtiğimiz ay 48 PS 119 plakalı otomobiliyle Taşyaka Mahallesi’ndeki evinden ayrılarak Antalya’nın Kaş ilçesine gitti. Gittiği ilçeden bir daha geri dönmeyen Çalışkan’a cep telefonunda da ulaşamayan yakınları, 19 Ekim’de polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bildirdi. Aile ve arkadaşları ayrıca Fethiye-Kaş arasındaki alanda uzun süre Çalışkan’la birlikte otomobilini aradı ancak bir sonuca varılamadı.

Sabahattin Çalışkan’ın cesedi Geçen hafta Pazar günü mantar toplamaya çıkan çevre sakinleri tarafından ormanlık alanda, park halindeki otomobilinde öldürülmüş halde bulundu. Otomobilin içinde çürümüş olan ceset, Muğla Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

GÜVENLİK KAMERALARI BİR BİR İNCELENDİ
Asayiş Büro Amirliği cinayetini aydınlatmak için özel bir ekip kurdu. Fethiye-Kaş arasında 100’e yakın güvenlik kameralarını araştıran ekipler, otomobilin Sabahattin Çalışkan’ın otomobilinin görüntülerini buldu. Ulaşılan görüntülerin ışığında cinayetle ilgili olarak Çalışkan’ın yakın arkadaşı İbrahim K. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen İbrahim K. savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 17:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER