banner249

Ege şehitlerine ağlıyor!

Tunceli'nin Pülümür ilçesinden kalktıktan 10 dakika sonra irtibat kesilen ve düştüğü belirtilen helikopterde şehit olan askerlerin evlerine ateş düştü. Tüm Türkiye gibi Ege de şehitlerine ağlıyor. Kütahyalı şehit polis Murat Ködük ve İzmirli Komiser Pilot Abdullah Ortanca’nın şahadet haberi Ege’yi yasa boğdu.

Ege şehitlerine ağlıyor!
banner240

Tunceli'de, 12 kişinin şehit olduğu helikopter kazasının ardından İzmirli Komiser Pilot Abdullah Ortanca’nın şehadet haberi İzmir'deki ailesine verildi.  6 ay önce şark görevi için Tunceli’ye gitmişti

İzmirli Komiser Pilot Abdullah Ortanca’nın acı haberi de İzmir'in Karabağlar ilçesindeki ailesine yetkililer tarafından verildi. Şehit Ortanca’nın şehit olduğu haberini alan baba Recep ve annesi Saadet Ortanca haberle birlikte yıkıldı. Şehit evi, daha sonrada Türk bayraklarıyla donatıldı. Mahalleden de çok sayıda kişi şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit pilot Abdullah Ortanca’nın 6 ay önce şark görevi nedeniyle tayininin Tunceli’ye çıktığı öğrenilirken, tek kardeşi bulunan şehit polisin evli olmadığı da bildirildi. 1 hafta sonra izne çıkacak olan Abdullah Ortanca’nın, Tunceli’de düzenlenecek törenin ardından İzmir’e gönderileceği, daha sonrada İzmir’deki cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

İkinci acı haber ise  Murat Ködük’ün şehadet haberi Kütahya Osmangazi Mahallesi’nde yaşayan annesi Zahide ve babası Mustafa Ködük’e emniyet yetkilileri tarafından verildi. Haberin ardından şehidin yakınları eve akın ederken, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik de eve gelerek aileye yakınlarına başsağlığı diledi.

4 kardeş olan şehidin evli ve 2 çocuk babası olduğu, ailesinin Diyarbakır’da yaşadığı öğrenildi
Şehit polis Murat Ködük’ün cenazesinin yarın Kütahya’da toprağa verileceği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER