banner249

DTO, MAKTEK fuarından geçti!

Denizli Ticaret Odası’nın 8. Meslek Komitesi’ne mensup 21 üye, makine sektörünü aynı platformda buluşturan MAKTEK Avrasya Fuarı’nda incelemelerde bulundu.

DTO, MAKTEK fuarından geçti!
banner240

Türkiye'nin stratejik sektörleri olan "makine" ve "takım tezgahlarını temsil eden iki büyük meslek örgütü Takım Tezgâhları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB), makine sektörünün Avrasya’daki en büyük buluşması olan MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nı birlikte düzenledi.


14-19 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen MAKTEK, makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgâhlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticilerini aynı çatı altında bir araya getirdi. MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nda Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen 1000’i aşkın firma ve firma temsilciliği yer aldı. Almanya, Fransa, İspanya, Çin, İngiltere, Tayvan milli katılımlarıyla beraber dünyanın en tercih edilen fuarları arasına giren MAKTEK Fuarı’nda, takım tezgâhları, metal-sac işleme makineleri, tutucular – kesici takımlar, kalite kontrol-ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer aldı.

DTO, MAKTEK fuarından geçti! Denizli Ticaret Odası’nın 8. Meslek Komitesi’ne mensup 21 üye, makine sektörünü aynı platformda buluşturan MAKTEK Avrasya Fuarı’nda incelemelerde bulundu. Türkiye'nin stratejik sektörleri olan "makine" ve "takım tezgahlarını temsil eden iki büyük meslek örgütü Takım Tezgâhları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB), makine sektörünün Avrasya’daki en büyük buluşması olan MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nı birlikte düzenledi.

14-19 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen MAKTEK, makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgâhlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticilerini aynı çatı altında bir araya getirdi. MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nda Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen 1000’i aşkın firma ve firma temsilciliği yer aldı.

Almanya, Fransa, İspanya, Çin, İngiltere, Tayvan milli katılımlarıyla beraber dünyanın en tercih edilen fuarları arasına giren MAKTEK Fuarı’nda, takım tezgâhları, metal-sac işleme makineleri, tutucular – kesici takımlar, kalite kontrol-ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER