banner249

DTO, gözetim tetkikinden geçti

Denizli Ticaret Odası, TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, TS-EN-ISO 14001: 2004 Çevre Yönetim Sistemi ve TS 18001:2008 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Gözetim tetkikinden geçti.

DTO, gözetim tetkikinden geçti
banner240

İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi, Kalite Yönetimi ve Çevre Yönetimi sistemlerinin üçünü de uygulayan Denizli Ticaret Odası, 3-4 Kasım 2014 tarihleri arasında iki günlük süreyle tetkike tabi tutuldu. TSE Denizli Belgelendirme Müdürü İsmail Uludağ ve TSE İzmir Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü Denetçileri Mithat Doğuelli ile Osman Altın’dan oluşan tetkik heyeti, Oda Entegre Yönetim Sistemi ile ilgili gözetim tetkikinde bulundu.


Toplantının açılışına katılan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Önal, yaptığı konuşmada, TSE’nin tetkik etmenin yanında öğreten ve rehberlik eden yaklaşımı sayesinde Denizli Ticaret Odası olarak çok şeyler öğrendiklerini belirtti. Önal, “2003 yılında Odamızda ilk kez ‘Kalite Yönetim sistemi’ olarak başlayan bu süreci; 2006 yılından itibaren içinde Kalite Yönetim Sistemi, İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve Çevre Yönetim Sistemi olmak üzere ‘Entegre Yönetim Sistemi’ adı altında devamlı olarak geliştirerek bugünlere geldik.Bunda, çalışanlarımızın gayretli ve özverili çalışmalarının yanında, TSE’nin ve o kurumun mensupları olarak sizlerin rehberliğinizin payı büyüktür. Denizli Ticaret Odası olarak, buna müteşekkiriz. 

Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu olarak Odamız çalışmalarının uygun ortamda sağlanması, yürütülmesi ve hizmetin, en etkin ve verimli şekilde üretilmesi, üyelerimiz ve talep edenlere sunulması noktasında her türlü katkı ve destek sağlanmaktadır.” şeklinde konuştu. TSE tetkikçilerinin yaptığı konuşmalar sonrasında ise tetkik süreci başlatıldı. İki gün süren tetkikler sonucunda Denizli Ticaret Odası’nın Sistemleri uygulamaya devam etmesi yönünde rapor oluşturularak, TSE Yürütme Komitesi’ne gönderileceği bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER