banner249

Define ararken canından oldu

Torbalı’ya bağlı Dağkızılca Köyü'nde bulunan Söğütözü mevkiine define aramak için giden şahıslardan biri el yapımı bomba düzeneğinin hazırlarken, bombanın patlaması sonucu parçalanarak öldü.

Define ararken canından oldu
banner240

Feci olay, 25 Ağustos tarihinde meydana geldi. Cengiz Mümin, arkadaşları Z.M., M.S., S.D. ile birlikte Dağkızılca’nın Söğütözü mevkiindeki bir alana kaçak kazı yapmak için gitti. Cengiz Mümin, yanlarında getirdikleri el yapımı bomba düzeneğini hazırlamak isterken bomba infilak etti. Parçalanan cesedi gören 3 arkadaşı da olay yerinen kaçtı. Cengiz Mümin’in oğlu A.Mümin, babasının eve gelmemesi üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne başvuruda bulundu. 


POLİS, OLAY YERİNDE PARÇALANMIŞ CESEDİ BULDU
İnceleme başlatan polis, Mümin’in en son görüştüğü kişiler olan Z.M.(52), M.S.(53) ve S.D.(49)’yi gözaltına aldı. Şahıslar define aramak için bomba patlatacaklarını, ancak bombanın hazırlanışı sırasında infilak etmesi sonucu Cengiz Mümin’in öldüğünü itiraf ettiler. Olay yerine giden polis Mümin’in parçalanmış cesedini buldu. Cesedin kimliğinin tespiti için DNA testi yapılacak ve kayıp olan Cengiz Mümin’e ait olup olmadığı belirlenecek. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adli makamlara sevk edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER