banner249

Çocuklara Enerji Verimliliği Eğitimi

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi her yıl Ocak ayının 2. Haftası düzenlenen Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri içerisinde okullarda Enerji Verimliliği Eğitimi gerçekleştirdi.

Çocuklara Enerji Verimliliği Eğitimi
banner240

Enerji Verimliliği konusunda oldukça başarılı ve etkili çalışmalar yürüten Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi, çocuklara enerji verimliliği eğitimleri vererek geleceğe bilinçli bireyler yetiştiriyor. Eneji verimliliği Derneği , TEGV işbirliği ve AYDEM Perakende’nin sponsorluğunda devam eden eğitimler ile birçok öğrenciye Enerji Verimliliği bilinci aşılanacak.

Enerji Verimliliği’nin sadece yılın belli zamanlarında değil yaşadığımız hergün vurgulanması ve uygulanması gerektiğini belirten Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şube başkanı Mehmet Akgün; “Enerji hayatımızın yaşam kaynağı ve artık herkes biliyorki Ülkemiz enerji kaynakları konusunda yetersiz. Dışa bağımlılığımızı azaltmak, ülke ve kendi ekonomize katkı sağlamak için enerji kullanımında tasarruf yapmak zorundayız. Yaşam standartlarımızdan ödün vermeden çok basit önlemler ile gerek evlerimizde gerekse iş yerlerimizde ciddi anlamda kazançlar elde etmemiz mümkün. Biz Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi olarak 7 den 70 herkese eğitimler vererek bu kazançları kazandırmaya çalışıyoruz.

Bu yıl Enerji Verimliliği Haftası dolayısı ile birçok okulumuz bizden eğitim semineri istedi. Bizlerde uzak yakın, az çok demeden heryere ulaşmaya çalıştık. Gittiğimiz okullarımızdan bir tanesi de Çal Belediyesinin Baklan ilçesine bağlı Boğaziçi İlköğretim okulu. 60 öğrenci ile eğitim ve öğretim yapan okulumuzdaki öğretmen ve öğrencilerin enerji verimliliği ile ilgili hassasiyetleri bizleri çok mutlu etti. Enerji Verimliliği bilincinin her yerde olması toplumumuzun bu konuda ne kadar duyarlı olduğunun bir göstergesidir.” Dedi.

Eğitim sonunda öğrencilere hediyeler dağıtan Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi etkinliklerine talepler doğrultusunda devam edeceklerini belirttiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER