banner249

Mesir Semazenleri büyüledi

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Şehzadeler Belediyesi Ramazan Gecelerinde Aklımda Kalan Masallar ile Mesir Semazenler Derneği tarafından hazırlanan sema gösterisi sergilendi. Büyük küçük herkesin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler, Ramazan gecelerine renk kattı.

Mesir Semazenleri büyüledi
banner240

Manisalılar her akşam olduğu gibi, önceki akşam yine Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri’nde buluştu. Cumhuriyet Meydanı’nda Ramazan programında, yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı etkinlikler gerçekleştirildi. 21:30’da başlayan ilk program Aklımda Kalan Masallar çocuk oyunu oldu. Çocuklar oyuna büyük ilgi gösterdi. İlk bölüm teravih namazına kadar devam etti. 


Vatandaşlar ikinci bölüme kadar Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan hediyelik eşya stantlarında ve oyun alanlarında vakit geçirdi. Minikler için sahnelenen gösterilerin ardından 23:30’da ikinci bölüme geçildi. Mesir Semazenler Derneği ilahiler eşliğinde sergiledikleri sema gösterisi ile 7’den 70’e herkesi büyüledi. Vatandaşlar bu güzel anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf ve görüntü çekti. Etkinlikleri Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, Süleyman Çoban, Başkan Danışmanları Haşim Yener Kılıç, Ahmet Baydar ve çok sayıda vatandaş izledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER