banner249

Bunun adı cinayet değil resmen vahşet!

Zeytinlik bir alanda bulunan çıplak erkek cesedi polisi alarma geçirdi.

Bunun adı cinayet değil resmen vahşet!
banner240

Aydın'ın Nazilli İlçesi’ne bağlı Bozyurt Mahallesi’nde meydana gelen olayda, yoldan geçen bir vatandaş, bahçe içerisinde çıplak halde genç bir erkek cesedi gördü ve durumu mahalle muhtarına bildirdi. Muhtarın ihbarıyla olay yerine gelen polisin cesedi incelemesinin ardından kısa sürede ölen maktülün kimliğini tespit etti.

Çıplak halde bulunan cesedin 28 yaşında Muharrem Fındık’a ait olduğu tespit edildi.  Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonucu Muharrem Fındık ismindeki gencin öldürülmeden önce işkenceye maruz kaldığını ve kimliğinin belirlenmemesi için kıyafetlerinin cesedin birkaç metre ilerisinde yakıldığı belirledi.

Döverek öldürdükten sonra kayıplara karışan 3 cinayet şüphelisinden 2'si Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından kısa sürede yakalandı. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından ifade işlemleri için Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Cinayeti işledikleri öne sürülen iki şüphelinin, yarın sabah saatlerinde adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Aydın İl sınırı dışında olduğu belirlenen diğer şüpheliyi yakalamak için polis yoğun çaba sarf ediyor.
 

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 22:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER