banner249

Bu il de gün içinde 4 kaza 2 ölü 5 yaralı var

Kütahya’nın dört bir yanından dün trafik kazası haberleri geldi. Kazalarda ölü ve yaralılar bulunurken, yaralıların çoğunun sağlık durumu iyi

Bu il de gün içinde 4 kaza 2 ölü 5 yaralı var
banner240

GEDİZ'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI 

Kütahya'nın Gediz ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Gediz-Kütahya Karayolu'nun 31. kilometresindeki Efendiköprüsü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Yusuf Dilek yönetimindeki 43 KC 688 plakalı otomobil, Ayhan Şahin yönetimindeki 06 DT 0876 plakalı kamyonla çarpıştı. 

Kazada araçta sıkışan sürücü Yusuf Dilek olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde bulunan Zafer (23), Harun (21) ve anneleri Hacer Dilek (44) yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tavşanlı’da Asit Tankeri Devrildi: 1 Yaralı 
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde devrilen sülfürik asit yüklü tankerin sürücüsü yaralandı. Kaza, Tavşanlı-Emet karayolunun 17. kilometresi Emirler köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sülfürik asit yüklü Murat Bayrak yönetimindeki 42 DSE 79 plakalı tanker, gittiği istikametin tersine dönerek şarampole devrildi. 

Kazada araçta sıkışan sürücü Bayrak, Tavşanlı Belediyesi itfaiye ekiplerinin kısa süren çalışmasıyla çıkarıldı. Dolu olan tankerden çevreye asit sızıntısı gerçekleşirken, yaralı sürücü ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yol yaklaşık 3 saat trafiğe kapatıldı. Asit tankeri vinç yardımı ile asfalt üzerinden kaldırıldı. 

DOMANİÇ’TE TRAKTÖR ALTINDA KALAN KİŞİ ÖLDÜ 
Domaniç ilçesinde, traktörün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü. Edinilen bilgiye göre, Sarıot köyünden Enver Çakır (54) yönetimindeki 43 YA 235 plakalı traktör, Ortaca köyü Dereçarşamba mevkiinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, traktörün altında kalan ve ormanda odun işinde çalışan Enver Çakır olay yerinde hayatını kaybetti.

 EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ DUVARA ÇARPTI 
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre kaza sabah saatlerinde ilçenin Moymul Mahallesi Tunçbilek Caddesinde meydana geldi. Tunçbilek istikametinden ilçe merkezine gitmekte olan ve 16 yaşındaki S.Z.'nin kullandığı belirtilen 43 UL 455 plakalı ara, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce elektrik direğine, sonra da ara sokağa girerek duvara çarparak durdu. Kazada yaralanan sürücü S.Z., kendi imkanları ile bulduğu bir araç ile Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine gitti. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER