banner249

Bu cinayet 10 yıldır aydınlatılamadı

Aydın'da meydana gelen pek çok olay polis ve jandarma tarafından kısa sürede aydınlatılırken, 10 yıl önce 55 yaşındaki Emir Ayşe Candaş’ın 27 yerinden bıçaklanarak öldürülmesi olayı aydınlatılamadı.

Bu cinayet 10 yıldır aydınlatılamadı
banner240

Olaydan 2 yıl sonra Aydın Valiliği’nin halk gününe katılarak olayı aydınlatılması için Valilikten yardım isteyen Emir Ayşe Candaş’ın yakınları umudu kesince acı olayı unutmaya çalıştıklarını belirttiler. 


Bilindiği gibi 21 Ocak 2003 tarihinde Adnan Menderes Bulvarı Güzelhisar Mahallesi'nde, emlakçı Osman Candaş'ın eşi Emir Ayşe Candaş evinde 27 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Polis tarafından el konulan olayda aradan geçen 10 yılı aşkın süredir olayın fail ya da failleri bulunamadı. 

Olaydan bir süre sonra katil zanlılarının bulunmasının birileri tarafından engellendiğini iddia eden Emir Ayşe Candaş'ın kardeşleri Hatice Kahraman, Yadigar Yılmaz, Nuray Akkan ve Selahattin Özer Aydın Valiliği’nin düzenlediği halk gününe katılarak Vali Yardımcısı Ali Kazgan'dan yardım istemişlerdi. Ardan geçen sürede Aydın’da birçok faili meçhul olay aydınlatılırken, Emir Ayşe Candaş’ın cinayetini 10 yılı aşkın süredir aydınlatamadı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER