banner249

Boşanma aşamasındaki koca cinnet geçirdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ayrılmak üzere olduğu eşinin annesine ait eve giden koca, çıkan tartışmada av tüfeği ile kayınvalidesinin kız kardeşini kolundan yaraladı.

Boşanma aşamasındaki koca cinnet geçirdi
banner240

Olay Fethiye’nin Foça Mahallesi 958. sokakta saat 09.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre eşi ile ayrılma aşamasında olduğu öğrenilen M.U , sabah saatlerinde kayınvalidesi G. Ç’nin (80) evinde yaşayan eşi A.U ile konuşmak için Foça mahallesi 958. sokaktaki eve gitti. 


Daha önceden de sık sık tartıştıkları iddia edilen M.U ve A.U kısa süreli olarak bilinmeyen nedenle yine tartıştılar. Alkollü olduğu iddia edilen M.U yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Kayınvalide G.Ç ile eşi A.U hedeften kaçarak kurtulurken, G.Ç’nin kardeşi 79 yaşındaki Sevim Uyar ise sol kolundan yaralandı. 


3 el ateş ettiği iddia edilen M.U. olay yerinden aracıyla kaçarken çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Fethiye Emniyet müdürlüğü asayiş bürosu ekipleri kayınvalidesinin kardeşini yaraladıktan sonra otomobille kaçan M.U’yu olay yerine yakın bir yerde yakaladı. 2.00 promil alkollü olduğu tespit edilen M.U’nun alkollü olması nedeniyle saatlerce kendine gelememesi yüzünden ifade veremediği de öğrenildi. 


Yaralanan yaşlı kadın olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Fethiye devlet hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER