banner249

Boşandığı eşini pompalıyla vurdu!

Afyonkarahisar’da bir şahıs, boşandığı eşini sokak ortasında pompalı tüfekle vurdu. Yaşanan olayın ardından, olay mahallinde bulunan ve kadının kendini korumak için yanına aldığı belirtilen biber gazı yaşanan dramını gözler önüne serdi.

Boşandığı eşini pompalıyla vurdu!
banner240
Olay, öğle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Süleyman Gencer Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, C.G. (45), geçtiğimiz aralık ayında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eşi Beyhan M. (39) ile boşandı. Ancak boşanmayı kabullenemediği öne sürülen C.G.’nin bir süredir eşi ile tekrardan barışmak için görüşmek istediğini belirttiği iddia edildi. Bugün ise iddialara göre eski koca, otomobil ile eşini takip ederek Süleyman Gencer Caddesi'nde durdurarak görüşmek için araca davet etti. Çevredeki görgü tanıklarından edinilen bilgilerde Beyhan M.’nin bu teklifi kabul etmeyerek eski eşine gelmeyeceğini söylemesi üzerine aralarında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Sonrasında ise duruma öfkelenen C.G.’nin otomobilin içerisindeki pompalı tüfeği alarak eşinin bacağına bir el ateş ettiği ve daha sonra plakası henüz belirlenemeyen aracı ile olay yerinden kaçtığı kaydedildi. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ekibi ile birlikte 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Olayda bacağından vurulan Beyhan M., ambulans ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldığı ve sağlık durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.



OLAY YERİNDEKİ BİBER GAZI YAŞANANLARIN HABERCİSİ GİBİ

Olayın ardından otomobil ile olay yerinden kaçan eski koca C.G.’nin, yaklaşık 10 dakika sonra İl Jandarma Komutanlığına giderek teslim olduğu belirtildi. Olayın yaşandığı yerde görülen bir biber gazı ise genç kadının yaşanabilecek olayları tahmin ettiği ve olumsuz bir olaya karşı hazırlıklı olduğunu gösterdi. Olaydan sonra gözaltına alındığı aktarılan C.G.’nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, olay mahallinde bulunan bir çift ayakkabı ve başörtüsü de belediye temizlik ekipleri tarafından kaldırıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER