banner249

Manisa'da çift sürdü, Mersin'de ceza yedi!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki çiftçinin traktörüne Mersin'den Hızlı Geçiş Sistemi (HGS)'den 170 TL'lik fatura geldi.

Manisa'da çift sürdü, Mersin'de ceza yedi!
banner240
Turgutlulu çiftçi Hasan Ekin'e, 1969 model traktörüyle Mersin otobanında HGS'den geçtiği ve bunu ödemediği iddiasıyla 170 TL fatura geldi. Şehitler mahallesinde ikamet eden ve yaşamını çiftçilik yaparak geçiren Hasan Ekin isimli vatandaşın eşi Fatma Ekin üzerine kayıtlı bulunan 19 ED 917 plakalı 1969 model traktörüne Mersin otobanından HGS ücreti 15 TL ve ücreti ödemediği iddiasıyla 155 TL olmak üzere toplam 170 TL fatura kesildi.

"Ben Mersin'e hiç gitmedim, gitsem bile benim traktörüm Mersin'e gidemez. Ben kendi traktörümle ovaya zor gidiyorum" diyen Hasan Ekin, kesilen fatura karşısında şoka uğradı.

Mersin'e hiç gitmediğini belirten Hasan Ekin; "Mersin'de otobandan geçmişsin diyorlar, benim traktörüm 1969 model bırakın Mersin'i buradan ovaya zor gidiyoruz. Yanlışlık olabilir bunu anlarım ama bu konuda da kimse bana yardımcı olmuyor, biri vergi dairesine git diyor diğeri başka bir yere gönderiyor. Traktörüm ovaya zor giderken, Mersin'den fatura geliyor" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER