banner249

Birlik ve beraberlik sofrası Bağbaşı’nda kuruldu

Ramazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları ile kent insanını buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi gönül sofrasını bu kez Bağbaşı Mahallesi’nde kurdu. Başkan Zolan, “Hizmet destanlarımızı tüm mahallelerde yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Birlik ve beraberlik sofrası Bağbaşı’nda kuruldu
banner240

 


Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün bir mahallede kurulan iftar sofrası Bağbaşı Mahallesi ile devam etti. Ramazan ayının bereket, huzur ve sevincinin paylaşıldığı iftar programına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşarak, ramazanlarını kutladı. İftar yemeğinin ardından konuşan Başkan Zolan, “Bağbaşı’nda yağmur suyu hattı, doğalgaz gibi birçok sorunu çözdük. Bağbaşı bölgesinde, Türkiye’ye örnek olan bir teleferik hizmete kazandırdık. Ayrıca Antalya-Muğla yolumuzu da örnek bir bulvar haline getirdik. İnşallah bundan sonra da vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışacağız. Hizmet destanlarımızı tüm mahallelerimizde yazmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Osman Zolan, Denizli’de ramazan ayının çok güzel yaşandığını belirterek, “Ancak ülkemizde yaşanan terör saldırılarıyla üzüldüğümüz günler oldu. İnşallah birlik ve beraberlik içinde, kol kola girerek bu zor günleri hep beraber aşacağız” diye konuştu.

 

BAŞKAN ZOLAN’DAN BAYRAMLAŞMAYA DAVET

Başkan Zolan, Ramazan Bayramı’nın ilk günü saat 17.30’da yapılacak olan bayramlaşma törenine tüm Denizlilileri davet ederek şunları söyledi: “Her bayram olduğu gibi bu bayram da Büyükşehir Belediyesi’nin önünde olacağız. Vakti olan vatandaşlarımızla orada bayramlaşmayı arzu ediyoruz. İnşallah o günkü bayramlaşmayla, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmiş olacağız. Bayramın anlamını yerine getirmiş olacağız.”

 

“78 MİLYON TEK YUMRUK OLMAMIZ GEREKİYOR”

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesinde verdiği iftar yemeği hakkında konuşan Başkan Zolan, “Gönül birlikteliğimizi göstermek, duygularımızı paylaşmak adına iftar yemeği verildi. Oradaki belediye başkanımız aradı ve çok memnun olduğunu bize iletti. Bu güzellik bizi ihya etti. Herkes bizim kardeşimiz herkes bizim yol arkadaşımız. 78 milyon tek yumruk olmamız gerekiyor” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER