banner249

Bir cana mal olacaktı

Afyonkarahisar’da meydana gelen bir olayda, dedesinin tüfeği ile arkadaşına şaka yapmak isteyen 17 yaşındaki bir genç aynı yaşlardaki arkadaşını karnından yaraladı.

Bir cana mal olacaktı
banner240

Edinilen bilgilere olay, İhsaniye İlçesine bağlı Karacaahmet Köyünde meydana geldi. İddialara göre, dedesine ait tüfekle oynayan Kadir K., (17), o sırada evde olan 16 yaşındaki arkadaşı Alihan S.’ye şaka yapmak istedi. 


Bu sırada tüfek bir anda ateş alınca Alihan S. karnında vuruldu. Kanlar içinde yere yığılan Alihan S.’ye ilk müdahaleyi evde bulunan kişiler yaparken daha sonra 112 Acil Servis ve jandarmaya haber verildi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri genci ambulans ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırdılar. Alihan S.’nin hastanede ameliyata alındığı aktarılırken, sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. 

Olayın ardından yanlışlıkla arkadaşını vuran Kadir K.’nin jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı kaydedildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER