YENİMEDYADER’DEN ANKARA ÇIKARMASI

BAKAN ZEYBEKCİ “KENT DİNAMİKLERİ BU OLUŞUMA DESTEK VERMELİ”
Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği heyeti Ankara’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca, Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe, Başbakan Binali Yıldırım’ın Danışmanı Saim İlçioğlu ve Denizli milletvekilleri başta olmak üzere önemli isimlerle bir araya geldi. Başkent oluşuma tam destek verirken, Bakan Zeybekci,  Denizli’deki yerel yönetimlerin, Yeni Medya Yayıncıları Derneği’ne destek vermesi gerekliliğinin altını çizdi.

ZEYBEKCİ DESTEK BİR GEREKLİLİKTİR!
Ekonomi Bakanlığı makamında YENİMEDYADER heyetini ağırlayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de çok sayıda internet haber sitesinin bir araya geldiği bu oluşumun hem sektöre hem de kente hayırlı olması temennisinde bulundu. İnternet haber sitelerinin neden bir araya geldiği, hedefleri ve yakın zamanda gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt’tan bilgi alan Bakan Zeybekci, başta Denizli’deki belediyeler olmak üzere yerel dinamiklerin böylesine önemli bir oluşuma destek vermesi gerekliliğinin altını çizdi.
BU GÜÇ BİRLİĞİ ORTAK BİR ÇATIYA DÖNMELİ
Bakan Zeybekci, internetin her geçen gün öneminin biraz daha arttığına vurgu yaparken, “Bu güç birliği ortak bir çatıda işbirliğine de dönmeli. E ticaretin gücünü hep birlikte gözlemliyoruz. Benim sizlere önerim bu konuda bir araya gelerek güzel bir projeyi hayata geçirmeniz. Bu konuda ortaya konulacak güzel bir projeyle ciddi başarı elde edebilirsiniz. Örneğin biz Bakanlık olarak ihracatçılarımızı uluslararası düzeyde çok büyük ciroları olan e-ticaret sitelerine üye olmaları konusunda teşvik desteği veriyoruz” diye konuştu.