banner249

‘Yılın Altın Markası’ Çözüm oldu

tüm tüketicileri koruma derneği yaptığı araştırma ve anketlere göre belirlenen altın marka ödülünün bu yıl halkımızın beğenisini kazanan türkiye’nin eğitim markası Çözüm dergisi dershanelerine verilmesini kararlaştırdı.

‘Yılın Altın Markası’ Çözüm oldu
banner240
İstanbul Arena Park AVM’de yapılan törende Denizli Çözüm Dergisi Dershaneleri kurucularından Gökhan Aydın, Hasan Yapıcıoğlu, İsmail Kıyak, Savaş Demirci de hazır bulundu. Ödülü alan Türkiye ÇDD Müdürü Mahmut Coşkun, “Bu ödül tüm Çözüm Kurumlarının ve onların fedakar çalışanlarının özverili ve hakkaniyete dayalı çalışmalarının sonucudur” dedi.

Denizli Çözüm Dergisi Dershaneleri Kurucu Müdürü Gökhan Aydın, “Aldığımız bu ödülden dolayı çok mutluyuz. Bu ödül başarılarımızı taçlandırmıştır. Denizli’de dershanecilik öncü olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmaları çıkardığımız derecelerde göstermektedir. 2011 de Türkiye 22. liği ve ve 9 Denizli 1.si vardı. Bu yılda bu derecelerimize yenilerini ekledik. YGS-2 Denizli 2. , YGS-1 Denizli 3. (Türkiye 177-241-292-370-710.) gibi dereceler ile sevindik. LYS’de de SBS’de de başarılarımız devam edecektir. Denizli sıralamasının LYS’de de daha güçlü olacağını düşünüyorum ve tüm okullarımıza, dershanelerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER