banner249

Uçaktaki öpüşme krizini böyle anlattı!

İstanbul-Bodrum seferini yapan uçakta çıkan “eşini evde öp kavgası” sonrası açıklama yapan Mehmet Tulunay, olay günü yaşananları anlattı. Tulunay, “Yaşadığımız şehre dönüyoruz diye sevinçten bayramlaşır gibi öpüştük” dedi.

Uçaktaki öpüşme krizini böyle anlattı!
banner240

Atatürk Havalimanında dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda İstanbul-Bodrum seferini yapan özel bir havayolu şirketine ait uçakta iddiaya göre, balayından dönen yeni evli çift birbirini öptü. Uçakta bulunan başka bir yolcunun “eşini evde öp” uyarısıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü, uçakta bulunan birçok yolcunun tartışmaya dahil olmasıyla birlikte yaşanan gerginlik karakolda son buldu. 
Yaşanan olay sonrası akşam uçağıyla Bodrum'a dönen Mehmet Tulunay, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, eşiyle bayramlaşır gibi öpüştüklerini ifade ederek şunları söyledi: 
“Kısa bir süre önce evlenip eşimle balayına çıktık. 20 gün süren balayı sonunda eşimle birlikte Amerika uçağından İstanbul’a indik. Oradan da Bodrum uçağına bindik. Eşimle beraber yerimize geçip oturduk. Ülkemize döndüğümüz ve evimize döndüğümüz için sevinçliydik. O mutlulukla eşimle bayramlaşır gibi öptük birbirimizi. Olayın bu şekilde büyüyeceğini hiç düşünmedim" dedi. 
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER