banner249

Temizlik şoförlerine eğitim

denizli belediyesi, Çevre koruma ve kontrol müdürlüğü’nde görevli temizlik araçlarını kullanan şoförlere eğitim semineri düzenledi.

Temizlik şoförlerine eğitim
banner240
Şafak Temizlikteki toplantıya, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Naciye Kapukıran da katıldı. Şoförlere ilk olarak trafik kuralları, temizlik araçlarının trafikte kullanımı, takip mesafesi, kavşaklarda geçiş önceliği ve dönüş kuralları hakkında görsel olarak bilgi verildi. Daha sonra Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü personellerinden Ahmet Yıldız, sürücülerin trafikte uyması gereken kurallar, idari personelle iletişim, beden dilinin doğru şekilde anlaşılması, sağlıklı düşünme biçimleri ve hareket tarzları gibi konularda eğitim verdi. Seminerin ilerleyen günlerinde ise Pamukkale Üniversitesi öğretim üyeleri, kendi alanlarında şoförleri bilgilendirecek.

Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Naciye Kapukıran, müdürlük olarak hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik eğitim toplantıları düzenlendiğini belirterek ‘Amacımız birimlerimizde çalışan personelin ihtiyaç duyduğu alanda eğitimlerini sağlayarak daha kaliteli hizmeti vatandaşlara sunmaktır. Bugün temizlik araçlarını kullananlara eğitim verdik. Yakında diğer birimlerimizin personellerine de bu imkanı sunacağız’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER