banner249

Okul servis şoförleri eğitimden geçti

denizli’deki anaokulu, ilköğretim okulu, ortaöğretim, engelli öğrenciler ve özel okulların taşımasını yapan servis sürücülerinin eğitimi halk eğitim merkezi müdürlüğünde iki gün süreyle verilen semine

Okul servis şoförleri eğitimden geçti
banner240
Denizli’deki anaokulu, ilköğretim okulu, ortaöğretim, engelli öğrenciler ve özel okulların taşımasını yapan servis sürücülerinin eğitimi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde iki gün süreyle verilen seminer ile gerçekleştirildi. 2011-2012 eğitim öğretim yılında öğrenci taşıma işlemini yapacak olan şoför ve rehber personele, Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğünün emirleri gereği, trafikte sürücülerin uyacağı kurallar, servis aracı sürücülerinin sorumlulukları, ilk yardım eğitimi, sürücü ve yardımcı personele iletişim gibi konularda eğitim verildi. Bu eğitim sonucu sürücülere sertifikalandırıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Sizler öğrencilerimizi evlerinden alarak okullarına ve okullarından da evlerine güven ortamsı içerisinde taşımaktasınız. Geçen eğitim öğretim yılında bir olumsuzluk ile karşılaşmadan taşıma işlemi gerçekleşti. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında da olumsuzluk ile karşılamayız. Göstereceğiniz hassasiyet, kurallara uyumunuz, öğrenciler ile olan iletişiminiz bunun en güzel örneği olacaktır. Veli ile idare arasında gerektiğinde bizlere yardımcı olacaksınız. Öğrencilerimizin başarılarında sizlerinde katkıları göz ardı edilemeyecektir. Ben tekrar sizlere, öğrencilerimize ve tüm velilerimize başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER