banner249

Minikler okullu oldu

milli eğitim bakanlığının, minik öğrencilerin okula alışmalarını kolaylaştırmak amacıyla uygulamaya koyduğu ''uyum programı'' kapsamında denizli'de 13 bin civarında ilköğretim

Minikler okullu oldu
banner240
Milli Eğitim Bakanlığının, minik öğrencilerin okula alışmalarını kolaylaştırmak amacıyla uygulamaya koyduğu ;;uyum programı;; kapsamında Denizli;de 13 bin civarında ilköğretim 1. sınıf öğrencisi, 13 bin 500 civarında ana sınıfı öğrencisi, anne ve babalarıyla okullu oldular.

Çocukların okula alışması ve okul kaygısının giderilmesi, okulu tanıması ve okul kurallarını öğrenebilmesi için başlatılan uyum programı kapsamında minik öğrenciler, sınıflardaki yerini aldı.
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Zübeyde Hanım Ana Okulu;nda yaptığı açıklamada Denizli;de 363 ilköğretim okulu ve 45 anaokulunda bu hafta itibariyle eğitim öğretimin başladığını ifade etti.

Oğuz, ;;Bu bir hafta süreyle öğrencilerimiz burada gördüğünüz gibi anne ve babalarıyla geliyorlar okulumuzu, sınıflarını tanıyorlar, adaptasyon dönemini, yani burada öğretmenleri, okulu, arkadaşlarıyla tanışma, 19 Eylül;e hazırlıklı olarak eğitim öğretimin aksatılmadan devam etmesi için bu öğrencilerimizi bir hafta önceden okula başlatmış bulunuyoruz;; dedi.

Çocukların bir hafta önceden okula geldiklerini ifade eden Oğuz, ;;Zaman zaman okullarını dolaşıp, anne ve babaları öğretmenleriyle görüşüyor ve genel durumları hakkında bilgi alıyorlar;; dedi.
Eğitim ve öğretimin güzel bir biçimde 19 Eylül;de başlayacağını ifade eden Oğuz, ;;Ben şimdiden eğitim öğretim yılının başta miniklerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Denizli;mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER