banner249

Meteorolojiden Ege Bölgesi için kritik uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Ege Bölgesi’ndebu hafta yağışlı hava etkili olacak. Sıcaklıkların 6 ile 10 derece düşmesi bekleniyor.

Meteorolojiden Ege Bölgesi için kritik uyarı!
banner240

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Ege Bölgesi için sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapıldı. Buna göre rüzgarın 70 kilometreye kadar çıkabileceği belirtilirken sel ve su baskını uyarısı yapıldı. Bazı iller için ise kar yağışı uyarısı yapıldı. İşte il il sıcaklık verileri;

Kütahya’da pazartesi günü başlayacak olan yağmur yağışı, hafta içi kar yağışına çevirecek. Sıcaklıklar ise 10 dereceye kadar düşecek. En düşük sıcaklık -7 derece olarak görülecek.

Uşak’ta pazartesi günü başlayacak olan yağmur yağışı Çarşamba günü kar yağışına çevirecek. Sıcaklıklar ise 12 derece birden düşerek en düşük -5 derece olacak.

Denizli’de pazartesi günü öğleden sonra başlayacak olan yağışlar yerini hafta içi fırtınaya bırakacak. En düşük sıcaklık 0 derece olacak.

Aydın tüm hafta yağışlı olmakla birlikte Salı ve Çarşamba günü kuvvetli rüzgar görülecek. En düşük sıcaklık 0 derece olacak.

Manisa’da tüm hafta yağış görülecek. Salı ve Çarşamba günleri kuvvetli rüzgar görülecek olan Manisa’da en düşük sıcaklık 0 derece olarak görülecek.

Muğla’da da tüm hafta yağış görülmekle birlikte kuvvetli rüzgar da etkili olacak. En düşük sıcaklık -4 derece olacak.

Son olarak İzmir’de hafta başında gök gürültülü sağanak yağış görülmekle birlikte hafta ortasında parçalı bulutlu hava etkili olacak. En düşük sıcaklık 5 derece olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER