banner249

Larina Denizli’nin gururu oldu!

Türkiye’nin doğa harikası olan Pamukkale’de hizmet veren Larina Thermal Otel, 2023 yılına ödülle girdi. 

Larina Denizli’nin gururu oldu!
banner240

Termal sularıyla dünyanın sağlık merkezi olan Denizli, bu başarısını aldığı ödülle taçlandırdı. Larina Termal Otel, Türkiye’de en iyi termal otel ödülünü alarak hem Denizli’yi gururlandırdı hem de ulusal ve uluslararası turizm alanında tüm dikkatleri üzerine çekti. 

DÜNYANIN SAĞLIK MERKEZİ OLDUK!
Larina Termal Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Demirlek, Turizmde Denizli’yi uluslararası arenada tanıtmak için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti. Demirlek, “Denizli, coğrafi ve iklim açısından 4 mevsim tatil keyfinin yapıldığı muazzam bir şehir. Kırmızı şifalı sularıyla artık Türkiye’nin değil dünyanın sağlık merkezi haline geldi. Turizm Bakanlığımızın özverili çalışmaları sayesinde Karahayıt ve Pamukkale’yi tüm dünyaya tanıtma fırsatı yakaladık. Artık dünyanın her yerinden Denizli’ye şifalı sular için gelen turistleri görüyoruz. Bu da Denizli’yi sağlık alanında önemli bir konuma getirdi” dedi. 

AİLE DEĞERLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Larina Termal Oteli’nin aile değerlerine önem veren bir hizmet anlayışıyla ilerlediğine dikkat çeken Demirlek açıklamasına şöyle devam etti, “Aile değerlerinizi koruyan ve onlara sahip çıkan tatil anlayışımız var. Pamukkale’nin merkezinde olan Larina Thermal Resort & Spa ailesi olarak Gönül rahatlığıyla Pamukkale’nin eşsiz büyüleyici güzelliklerinden sağlığın bir parçası olan termal sularından, güneşten ve eğlenceden faydalanarak unutulmaz bir tatil yapmak isteyen Ailelere, Aile değerlerinin önemini bilen onları koruyan tatil anlayışımız ile hizmet vermekteyiz.” 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.