banner249

Güngör’ün mutlu günü

başkan yardımcısı güngör ve eşi afife güngör, oğulları muhammed musa güngör ile konyalı aile gülhan ve mustafa yavuz’un kızları mukadder yavuz beyaz inci düğün salonu’nda yapılan düğünle töreniyle evl

Güngör’ün mutlu günü
banner240
Başkan Yardımcısı Güngör ve eşi Afife Güngör, oğulları Muhammed Musa Güngör ile Konyalı aile Gülhan ve Mustafa Yavuz’un kızları Mukadder Yavuz Beyaz İnci Düğün Salonu’nda yapılan düğünle töreniyle evlendi. Çiftlerin düğünü görülmeye değerdi. M. Musa Güngör ve Mukadder Yavuz muhteşem bir törenle bir ömür boyu sürecek birlikteliklerine imzayı attı. Düğüne, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, önceki dönem milletvekili Mehmet Salih Erdoğan ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Yardımcısı Güngör ve eşi ile Mustafa ve Gülhan Yavuz çifti davetlileri kapıda karşılayarak tek tek tokalaştı. Siyaset, iş dünyası ve Denizli’nin önde gelenlerinin buluşmasına sahne olan düğünde nikah da yapıldı. Düğünde Vali Demir, milletvekilleri Zeybekci, Dalbudak ve Uçar ile önceki dönem milletvekillerinden Erdoğan nikah şahidi oldu. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da çitlerin bir ömür boyu sürecek birliktelikleri için nikahı kıydı.
Başkan Zolan, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek başarılar diledi. Denizli Milletvekili Zeybekci de, evlilik cüzdanını gelin Mukadder Güngör’e teslim etti.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER