GERÇEK VE BÜYÜK DEĞİŞİM ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR

Şimdi yakın çevremden bazıları da dahil benim kuru bir Erdoğan sevdalısı olduğumu düşünmelerinde bir sakınca görmüyorum. Çünkü benim onlarda gördüğüm tek şey ''sağlam ata'' oynadıklarıdır. 

Yeni Dünya düzenini Türkiye belirliyor diyorum, bana ukalalık yaptığımı hissettiriyorsunuz. 

TSK Afrin'e bugünler için girdi.

PKK silah bırakıp teslim olmak zorunda. Başka çaresi yok.

Barış bir teslimiyet değildi. 

Ama savaşın bir teslimiyet gerektirdiğini herkes görmüş oldu. Barış sürecinin hakkını vermedikleri şimdi nasıl da belli oluyor. 

Kandilde teslimiyet şartlarının konuşulduğunu bilmeyen yada tahmin etmeyenlere ahmak demek istemiyorum. Onlara açıktan yada gönülden destek verenlerin yüzüne hep fikrimi tükürmüşümdür.

''Kürt iş adamlarının senin siyasi görüşünden ve paylaşımlarından rahatsız'' diyenlerin o zamanlar yüzüne söylediğim gibi, şimdi de söylüyorum istediğiniz zaman, istediğiniz yerde.

İsveç savcılığı Türkiye'ye sadakatini belirtmek için terör propagandası yapan kanalları canlı yayında basıp soruşturma başlattırıyor. Çünkü batı ülkeleri vasıfsız ve yeteneksiz bir eleman psikolojisiyle dış ilişkilerindeki başarısızlıklarının bedelini ödüyorlar.

ABD Tramp gibi bir adamı ne yapacağına karar veremiyor. Türkiye'nin kaybını hafife alacak bir Amerika görmedim ben. Eninde sonunda kaybedecek. Çünkü ''Allah zalimleri sevmez'' ayetine iman etmişim.

Suriye'de ayağa kalkmak üzere.

Irakta yeni bir Devlet doğuyor. Bin parçaya bölüp lokma lokma yedikleri Irak şimdi Türkiye'nin Gücüne güvendiği için ayağa kalkıyor. ABD'nin uşaklığını yapıp kardeşlerine sırtını dönenleri herkes gördü Barzani'nin sayesinde.

kendisine verilen değerin kıymetini bilmeyen bir millet değiliz aslında.

Çünkü bende kürdüm ve bu kültürden gelen biri olarak halkımın kalbinde ve Dünyasında yaşadım. Kürt halkı çoğu seçimlerde tarafını zaten belli etmişti. 

Çünkü hiç bir seçim yoktur ki, Doğu ve güneydoğunun oyunu almadan kazanılsın.

Suudi Arabistan Büyük bir isyanın uçurumunda. Allah orda yaşanacak herhangi bir iç savaştan Dünyayı korusun. Oradaki Fitnenin mucidi bile bedelini ödemek zorunda kalacak. Peygamber Efendimizin Dedesi Hazreti  Abdulmuttalibin Dediği gibi Kabe Allah'ındır. Kâbe Onun evi, bizlerin yada herhangi bir şeylerin aracılığı ile korunmaya ihtiyacı yoktur. O zaten gerçek bir koruyucudur. 

Orda her ne yaşanıyorsa yaşansın, sonu ne olursa olsun Efendimizin ve sahabelerinin torunları oralardadır. Kendilerine gelip, altın ve zenginlikle, lüks yaşantıyı bir uyuşturucu şırıngası gibi ruhlarından çıkarıp atmalılar.

Kur'an-ı Kerimin onların dilinde yazıldıklarını mı unuttular? Hayır.. Onları gasp etmediler.

Zenginleştirip köleleştirdiler.

Kutsal toprakların içindeki fitneyi yine İslam'ın doğduğu toprakların kutsallığı bitirecek. İman ile idrak etmek durumunda olduğumuz için stratejik açıdan duygusal davranıldığı düşünülmesin zira gerçek bir Müslüman aynı hataya iki defa düşmeyendir.

Herkes büyük Darbeyi merak ediyordu. Çünkü tehditleri yapanlar ihanetin bataklığındaki çamur taneleri olduklarından dolayı, insan artık paranoyak oluyor.

Erdoğan'a var gücüyle saldırmaktan başka çarelerinin olmadığını onlarda biliyor ama bunu yapamayacağını da biz biliyoruz. Bu Ülkenin yiğit evlatlarının dışında, dişe diş savaşacak bu dünyada kaç millet var...?

Ankara büyük şehir belediye başkanın ilk talimatı

Yeni başkan öyle bir hamle yaptı ki, tüm Belediye bürokratlarının istifasını istedi. Bunun anlamı şu; FETÖ öyle bir gecede bir operasyonla bitecek bir örgüt değil. 

Erdoğan'ın bu değişimde ki haklılığı bir kez daha ortaya çıktı. 

Değişip gelişmek zorundayız. Ülkesine böylesine aşkla sevdayla hizmet eden, dinine ve irfanına bağlı olan liderleri Allah başımızdan eksik etmesin. 

Değişim Devam etmeli, hem de her yerden bunun sesi gelmeli.

Çünkü AK partinin il ve ilçelerindeki yöneticilerinin çoğu o göreve layık olamadı. Çoğu bir zaafın bir günahın esiri olup nefsini kirletti. Görevlerini layıkıyla yapanları tenzih ediyorum ve mahallelerde gençlerin arasında onları topluma kazandırmaya çalışan, seçim günleri sandık başından aç susuz bekleyip oylara muhafızlık yapanlar ile gece havai fişekler eşliğinde eğlenenler bir olmaz. Bu değişim elzem olduğundan dolayı olmak zorunda.

Türkiye'nin Mahkumları var. Pişman veya suçsuz bir anlık öfkenin kurbanı olup, hapislerde çürüyen yiğitleri var bu ülkenin. Affı da  idamı da hak eden var.

Onların içinde kaldığım için biliyorum.

Hapiste yatmaktansa cephede ölmeye razıyım diyen mahkumları biliyorum.

Eğer bir şeyler Değişecekse, gelişecekse kazanmak olmalı amaç.

Kazanmak Kâr etmek değildir. 

Ülkesine hizmet etmek isteyen önce kendi nefsiyle savaşsın. 

Vesselam...

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.