banner249

Gazino cinayetinde 1 tutuklama

fethiye'de bir kişinin öldüğü bir kişinin ise yaralandığı bıçaklı kavga sonrasında gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı.

Gazino cinayetinde 1 tutuklama
banner240
İlçe Emniyet Müdürlüğü;nden alınan bilgiye göre, Karaçulha beldesinde gazinoya giden evli ve 3 çocuk babası Özay Kuru;yu (45) bıçaklayarak öldürdükleri, arkadaşı Ercan Yatır;ı (26) ise bıçakla yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan, F.D, T.D, İ.Y, R.K. ve M.Y, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan F.D. tutuklandı. 4 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayda yaşamını yitiren Kuru;nun cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumu;ndaki incelemenin ardından ailesi tarafından teslim alındığı ve Fethiye Çatalarık Mezarlığı;nda toprağa verildiği öğrenildi. Fethiye;nin Karaçulha beldesinde önceki gün yaşanan olayda, arkadaşı Ercan Yatır ile gazinoya giden Özay Kuru, Burdur;un Gölhisar ilçesinden aynı yere eğlenmeye geldikleri öğrenilen 5 kişi ile tartışmaya başlamış, olayda dört yerinden bıçaklanan dolmuş şoförü Kuru ölmüş, arkadaşı Ercan Yatır ise yaralanmıştı. Polis olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına almıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER