banner249

Ev sineması ürünlerinde kaliteyi en uygun fiyatlarda sunuyoruz

Günümüzde çocuklarımızı zararlı çevrelerden korumak, hayli zor hale geldi. Sinema ve interneti eve getirerek, çocuklarınızı bu tehlikeden koruyabilirsiniz.

Ev sineması ürünlerinde kaliteyi en uygun fiyatlarda sunuyoruz
banner240

Ev sineması projeksiyon perdesi fiyatları kategorisindeki ürünlerle, sinemayla tanışın. Sınırsız sinema keyfi için, bu ürünler birebir özelliklere sahiptir. Lcd tv görüntüsüne göre çok daha büyük görüntü özelliklerine sahiptir. 4 metreye 6 metre gibi çok büyük boyutlara sahip olabilen bu ürünler, motorlu, zincirli, ayaklı, stor ve 3D kategorisinde üretilmektedir.

Temizlenebilir ve kir tutmaz. Sıcak havanın veya soğuk havanın kırılma etkisine karşı dayanıklıdır. Stor özellikli olanlar, pencerenin üst kısmındaki çıkıntıya veya tavana monte edilebilir. Monitör kalitesini her zaman için yakalayabilirsiniz. Işıklı ortamda çalışan cihazlarla da uyumludur. Mükemmel görüntü özellikleriyle, bu ürünler, sinema keyfini doyasıya yaşatacaktır.

Pratik Kullanım Özelliklerine Sahiptir

Ayaklı perdelerimiz, taşınabilir ve küçük seminer odalarında en çok tercih edilen üründür. Ayaklı ve motorlu özelliklerin yanı sıra, ayaklı ve manuel özelliklere sahip modeller de bulunmaktadır. Eğitim dünyasında tercih edilen bu ürünler, dernek, vakıf ve lokallerde gerçekleştirilen toplantılarda tercih edilmektedir. Topluma açık gerçekleştirilen ve izah gerektiren birçok toplantı çalışmalarında, projeksiyon perdesi seçenekleri oldukça faydalıdır. Üniversitelerde birçok seminer ve toplantı organizasyonlarında, bu perdeler kullanılmaktadır. Görüntü kalitesinin yanı sıra, görüş açısı da oldukça iyidir. Karşıdan, sağdan ve soldan sorunsuz bir şekilde görüntü seyredilebilir. Perde ile cihaz karşı karşıya olmalıdır. Cihazın görüntü ayarı, perdenin büyüklüğüne göre ayarlanabilir.

Pratik ve Etkili

Kurulum konusunda her hangi bir problem meydana getirmemektedir. Temizlenebilir özelliklere sahip olması nedeniyle, uzun yıllar kullanılabilir. Özel kaplaması nedeniyle toz tutmaz. Görüntünün mükemmel bir şekilde yansıtılması için, özel bir kaplama ile üretilmiştir. Beyaz renkte üretilmektedir. Bunun nedeni, beyaz renk seçeneğinin görüntüyü kaliteli bir şekilde yansıtmasıdır. Beyaz perde, bir asırdır, sinema dünyasında kullanılmaktadır.

Beyazın yansıtma özelliğinin üst seviyede olmasından dolayı, bu kategoride beyaz perdeler kullanılmaktadır. projeksiyon perdesi fiyatları kategorisindeki bütün ürünler, istediğiniz kaliteli özellikleri bir araya getirmektedir. Boyut özellikleri bakımından, kullanılacak mekanın büyüklüğü önemli bir konudur. Büyük salonlar için büyük boyutlara sahip ürünler tercih edilmelidir. Küçük seminer toplantı salonları için küçük boyutlu seçenekler tercih edilmelidir. Montaj ve de montaj işlemleri çok kolay olan bu ürünler, fazla yer kaplamaz.

Stor şeklinde olanlar yukarı doğru toplanabilir. Stor kısmındaki ruloda toplanan sinema perdesi, gerektiği zaman açılır. Bu özelliği ile yer kaplamaz. Seyyar ayaklı olanlar da, işi bitince toplanabilir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER