CHP İLE NE YAPMALI?

Yıllar önce bir dostum bana "CHP'nin vizyonuna bak misyonunu anlarsın demişti." 

CHP'nin sicili başarısızlıklarla dolu ama biride çıkıp bu benim başarısızlığım demiyor. 

Severek yazılarını okuyup keyif aldığım kıymetli  Sosyolog ve araştırmacı Betül Baykal DINÇ bir yazısına "CHP'de Başarısızlık cami avlusuna bırakılmış bir çocuk gibi hiç kimse sahip çıkmıyor" diye başlamıştı. Mutlaka Okumanızı tavsiye ederim.

Yani başarısızlığın ayıp olduğunu ifade etmeye çalışmıyorum. Bizlerinde bir çok konuda başarısız olma ihtimali mümkündür. Ama Söylemek istediğim şey, yapamıyorsan gitmelisin. Siyasi bir parti ile sınırlı tutmuyorum. Hangi konuda olursa olsun olması gereken bu

Yapamamak için kalmak, bana çok saçma geliyor.

CHP Seçmenin kitlesel ruh hali analizini uzmanların araştırması ve kalıcı bir terapi yöntemini bulmaları artık zaruri bir ihtiyaç haline gelmiştir. 

Hiç mi idealleri yok?

Hedefledikleri bir başarı projesi hiç mi yok? 

8 seçim kaybetmiş bir insana, batıyla entegre siyaset yapan, özellikle ABD'nin Türkiye temsilciliği ofis şefliği gibi davranan bir adama, terör örgütleriyle kol kola gezen, onların güzel hatrı için yürüyüşler yapan, ulusalcı olduğunu iddia edip, ulusalcı hariç her telden çalan bir adama nasıl olurda tekrar yetki verilir anlamış değilim. 

Demekki kimin orda olduğunun önemi yok. 

Bir kütük bile getirip CHP'nin başına koysak %25 garantisi var. 

CHP'nin MİSYONU..!!

CHP'li Böke PYD ile ilgili elimizde istihbari bilgiler olmadığı için kendilerine terör örgütü diyemem diyor. 

Diğer yandan da aynı CHP Suriyenin halk gücü olan Suriyeyi özgürleştirmek için TSK'nin kontrolünde olan ÖSO'ya ahmakça teröris diyor. Acaba ÖSO'yla ilgili ellerinde nasıl bir istihbari bilgiler var? Doğrusu merak ediyorum. 

Aynı kılıçdaroğlu "eğer bir örgüt biz terör örgütü değiliz diyorsa tabiki bunu dikkate alırız" diyor.

Aynı zamanda bizim askerlerimizin suriyede ne işi var? Suriyelileri gönderin diyen CHP suriyelilerin kurduğu orduya teröris diyor.

Allah rızası için böyle boş ve amaçsız şekiller içeren, işlevsiz ve angarya olan beyinlerin Türk siyasetinden men edilmesini sağlayacak bir yasa çıkarılsın. 

Dünyadaki itibarımız zedeleniyor. 

Istanbul il başkanına bakıyorsun tam bir Devlet düşmanı. 

Genel başkanının Geçmişine bakıyorsun yolsuzluk dolu.

Meclisin önünde kendini yakmak isteyen adama "git sarayın önünde kendini yak" diyecek kadar basiretsiz bir genel başkan var karşınızda. Ama Allah'ın hikmetine bakın ki

CHP'li Belediyeler üst yapı, altyapi, sosyal tesisler gibi hizmetler yerine heykeller yapan, yaptırdığı heykelin parasını bile vermeyen, heykel traşları intihara sürükleyen bir sonuç var.

CHP'nin VİZYONU..!

Bir parçası FETÖ'nün elinde. 

Bir parçası PYD / PKK 'nin elinde.

Bir parçasından azı ulusalcı elitlerin elinde.

Bir parçasından çoğu yetkisiz garibanların elinde.

Son parçası atesitlerin güdümünde. Ne yapacağını, nereye gideceğini bilmeyen, rotasız hatta kaptansız bir gemi gibi acınası bir hale gelmişler. 

Hakettiler mi? Evet. 

Halkı hiç sevmediler cahil, yobaz, geri kafalı, çağdışı, inançları olan, adam edilmesi gereken bir güruh olarak gördüler milleti.

Islam dini ile alay edip; budistlere, hıristiyanlara, yahudilere, hindulara saygı duydular.

Halka eziyet etmek, halkı aşağılamak, maraba olarak kullanmak yaşam biçimleri olmuştu. Yaptıkları her müptezelliği ATATÜRKÇÜLÜK kılıfına soktular. 

Neyse ki onların hayal edemediklerini yapan bir iktidar var. 

Neyse ki milli bir duruş, milli bir Devlet yönetimi var. 

Neyse ki Herkesi kucaklayan, her kesimi anlayan, kimseyi ayırmayan zalime baş kaldıran imanlı bir nesil geldi. Mazluma yar, zalime nar olan.

Elhamdülillah.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.