CANIM KIZIM FULYA’MA

Sevgili Dostlarım; 09 Aralık 2017 günü kızımın nikâhı vardır. Şu sıralar tatlı bir telaşe ve buruk bir mutluluk yaşıyorum. Neden buruk bir mutluluk yaşıyorum? Bunu ancak benim gibi kız babaları anlar. Onun için izninizle bu yazımı, kızım ve tüm kız çocukları içinyazıyorum.

İlk babalık heyecanını tattığım, beni her zaman onurlandıran, gururlandıran, bir tanem canım kızım. O çoğu erkekte bile olmayan mangal gibi yüreğinle, her zaman yardım sever altın kalbinle, şartlar ne olursa olsun, haklı olduğun zaman, daima herkes önünde dik duruşunla,akademik başarınla,gururla,her zaman işte benim kızım dedirtmişindir, hep demeye de devam edeceğim.Zaman nasıl böyle hızlı aktı gitti? Sen nasıl böyle hızlı büyüdüğünde kendi yuvanı kuracak hale geldin? Küçük Prensesim. Bilmeni isterim ki bu satırları, o sert, maço, komutan baban gözyaşları içinde yazıyor. İnan kelimelerin kifayetsiz olduğu durumu yaşıyorum! İçimde seninle ilgili binlerce milyonlarca duygu var ama anlatmakta, bunları yazıya dökmekte çaresiz, biçare kalıyorum. Ne zormuş insanın çoktan ta öte, canından bile çok sevdiği birisi hakkında yazı yazmak!!! Gözyaşı damlalarımın döküldüğü kadar kelime yazabilseydim, inan bu yazı birkaç ciltlik ansiklopedik yazı olurdu.

Gözümün önünde demeyeceğim, çoğu zaman mesleğim ve görevim nedeniyle benden ayrı büyüdün. Günlük rutin önemsiz işler peşinden koşmaktan, dünya telaşesinden büyüdüğünü göremedim, fark edemedim beni affet canım kızım. Elimden geldiği kadar sevgimi göstermeye çalıştım ama yeterli değildi biliyorum. Zaman o kadar hızlı geçti ki. Seni nasıl, ne kadar çok sevdiğimi gösteremedim. Beni bağışla, canım kızım. Sen böyle mutlu bir durumdayken benim hüzünlü, buruk, asabi olma halim, sana olan büyük sevgimdendir.Beni anlayışla karşıla, canım kızım.

Canımın canı, gözümün nuru, büyüdün de kendi yuvanı kurmak için uçuyorsun. Mutluluğa doğru uç canım kızım. Allah’a emanet ol, güle güle mutluluğa, yuvana git melek kızım. Ben ve annen elimizden geldiği kadar tahtını yapmaya çalıştık, Rabbimde bahtını güzel yapsın küçük Prensesim. Bahtın, talihin, mutluluğun hep yanında olsun nar tanem, nur tanem, bir tanem. Her zaman dualarımda ve kalbimdesin her zaman da olacaksın, canım kızım. Değerini, kıymetini bizden daha fazla kıymet, değer verecek kişiyle birlikte ol. Biliyorum da, şüphem yok, olacaksın. Kıymetli, değerli,canım kızım.

Başın sıkıştığında, hüzünlendiğinde baban her zaman hazır, bunu bilmiş ol canım kızım. Benim, evlatları mutluluğu için nefes alan adam olduğumu, sen ve kardeşinin benim için, yaşam nefeslerim olduğunuzu hep aklında tut canım kızım. Her nefesimde Allah’ıma binlerce şükrediyorum sizin gibi evlatlara sahibim. Seni çok seviyorum, canımın içi gözbebeğim yaşama amacım, yaşam pınarım canım kızım.

Yuvan her zaman mutlu, sağlıklı, bereketli, her şey gönlünce olsun canım kızım.

Seni önce Allah’ıma sonra Mustafa’ya emanet ediyorum. Mutluluğunuz daim olsun!!!

Tüm kız babalarına saygılarımla…

Sağlıkla, Sevgiyle, Bilgiyle kalın…..

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.