banner249

Başkan Şevkan Huzurevini Ziyaret Etti

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şubesi Başkanı Nurten Elçin, Acıpayam Sevgi Eli çalışanı Kezban Karadağ ve Acıpayam Belediyesi Zabıta Memuru Süleyman Arslan Denizli Huzurevini ziyaret etti.

Başkan Şevkan Huzurevini Ziyaret Etti
banner240

Denizli Huzurevi Müdürü Osman Başol ile bir süre görüşen heyet, burada Acıpayam'lı hayırsever bir vatandaşın hediye ettiği tekerlekli sandalyeyi huzurevi sakinlerinden Hasan Hüseyin Kaplan'a ulaştırdı. Acıpayam Kaymakamlığı, Acıpayam Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şubesinin destekleri ile Acıpayam'a bağlı Sırçalık mahallesinden olan ve bir süre önce huzurevine yerleşen Hasan Hüseyin Kaplan ile heyet bir süre sohbet etti.


Hasan Hüseyin Kaplan, desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, yaşlıların geçmiş ile gelecek arasında bir köprü olduğunu belirterek yaşlılara herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi.
Şevkan ,Onlar bizim kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız; geçmişimiz ve aynı zamanda gelecekteki halimizdir. Bir gün bizler de yaşlı olacağımızı unutmamalıyız. Bu yüzden ömürlerinin büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş yaşlılarımıza saygı ve sevgide kusur etmemeli, onların yaşam tecrübelerinden yararlanmalıyız. Onlar bizleri hayata hazırlayan büyüklerimizdir.


Acıpayam Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli olarak ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde yaşayan yaşlılarımızı ziyaretlerimizi sürdürürken, aynı zamanda bakıma muhtaç olan yaşlılarımıza da huzurevinde kalmaları için çalışıyoruz. Acıpayam Belediyesi olarak projelerimizden biride Acıpayam’a bir huzurevi kazandırmak. Bunun için çalışmalarımız sürüyor.
Bu görevi büyük bir başarı ve özveri ile yapan Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli sorumlusu Nurten Elçin hanımefendi olmak üzere tüm sevgi eli gönüllülerine yürekten teşekkür ediyorum.
Ayrıca ziyaret ettiğimiz Denizli Huzurevi müdürümüz Osman Başol beyefendiye de misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum''dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER