banner249

Basın mensupları eğitimden geçecek!

basın ilan kurumu denizli Åžubesi müdürü halit peltek, denizlili gazetecilerin mesleki bilgi birimlerini arttırıp daha kalifiye hale getirebilmek için bir dizi eğitim programı hazırladıklarını söyledi.

Basın mensupları eğitimden geçecek!
banner240
BİK Denizli Şube Müdürlüğü’nün 15 günde bir düzenlediği Cumartesi Buluşmaları;nın bu hafta yedincisi düzenlendi. Toplantıya Şube Müdürü Peltek, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Önder Varol ve basın mensupları katıldı. BİK Denizli Şubesi Müdürü Halit Peltek, KOSGEB’le işbirliği yaparak Denizlili gazetecilerin mesleki bilgi birimlerini arttırıp daha kalifiye hale getirebilmek amacıyla bir dizi eğitim programı hazırladıklarını söyledi.

Peltek, bu yıl bir sezon boyu sürecek eğitim planladıklarını ifade ederek, “Bu eğitime kimler katılacak belirleyeceğiz. Amacımız bir sertifika değil, gerçekten arkadaşlarımızın kendisini geliştirebileceği bir eğitim programı düşünüyoruz. Basın mensubu arkadaşların hangi saatlerde ve kaç kişi bu eğitimi alabileceğinin tespit çalışmasını yapıyoruz. Bu eğitime kısa sürede başlamak istiyoruz.” dedi. DGC Başkanı Varol ise Denizli’deki yerel gazetelerin BİK’in kurallarını yerine getirmesi için uyum döneminin sona erdiğini belirterek, “Bu kurallara uymak, bazı gazeteleri zorlayacaktır. Bu tür toplantılarla biraraya gelerek, sorunlarımızı paylaşarak görüş alışverişinde bulunmanın çok faydalı olacağını düşünüyoruz.” diye konuştu. Toplantıya katılan basın mensupları da eğitimin içeriği hakkında çeşitli öneriler sundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER