AMERİKA 1-2 AYA KALMAZ KARIŞIR

Dünyanın süper gücü olan Amerika, bu güne kadar süper olduğunu veya dünyayı kurtardığını sadece filmlerde bizlere göstermiştir. Ya uzaylıların saldırısına maruz kalmışızdır. Ya da orta doğudan servis edilmiş bir kaç örgütün, yüksek performanslı, gerilim ve heyecan dolu komplo teorileriyle, ayrıca devletin içine sızdığı yoldaşlarıyla nükleer saldırı hazırlığı yaparken ve dünyamızı yok edecekken, tam her şeyin bitmesine üç saniye kala bir anda kırmızı don ve taytlı, keskin bakışlı, insan üstü zeka ve kuvvete sahip süper gücümüz Bay Amerika sempatik bir müzik eşliğinde beliriveriyor. Dünyamızı yok etmek isteyenlere derslerini verip onların lanet popolarını tekmeliyor.  

Nihayet dünyamızı kurtardığı için filmi izlerken bile Amerika'ya karşı hayranlık duyarak, kendimizi minnettar ve borçlu hissediyoruz. 

Özellikle uçan adamlarına teşekkür ederiz. Örümcek adam ve bir kaç kahraman uçmuyor ama yine de binadan binaya zıplayarak, ağzından ateş çıkarıp, kıçından şimşek çıkararak bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar. Görev dediysem öyle maaşlı sigortalı değil kahramanları gönüllü olarak dünyayı kurtarıyor. 

Bu arada bay Amerika artık insanları kötülerden koruduğu için yorulmuştur.

Kendi kabuğuna çekilip sıradan bir hayata uyum sağlama çabasındadır.

Bazen ezilen halkları görünce yardım etmek ister ama gidemez çünkü tövbelidir ''ulan ben mi kurtaracağım Dünyayı'' diyerek olan biteni görmezden gelir. Hem insanlara trip atıyor. Hem de kıymeti bilinmesi için herkese biraz da ders vermek istiyor.

Bu arada şehirde işler karışmış, suç oranı artmış, çarşı karışmış, trafik kontrol altına alınamıyor. Amerikan asaletine yakışmayan bir barbarlık başlamış, iş yerleri yağmalanmış, insanlar hükümeti düşürmek için beyaz sarayın kapısına dayanıp isyan bayrağı çekmiş, polisin ve askerin çaresiz kaldığı bir kaos ortamı doğmuştur. 

inşallah. Allah'ın izniyle 1 ay olmazsa 2 ay sonra oda olur.

İnşallah diyorum zira hayatım boyunca hiç bir ülkede iç isyan ve karışıklık çıksın istemiyorum. Böylesi karışıklıklarda bazen binlerce insan ölebilir.

Ama bütün samimiyetimle söylüyorum Amerika'da bunun olmasını çok isterim.

Ben Amerika dağılıp parçalansın istiyorum.

Yıkılıp tükensin istiyorum. 

Karışıp kaynasın istiyorum.

İstiyorum çünkü dağıtıp parçaladığı aileleri, yakıp yıktığı ocakları, silip bitirdiği kültürleri, birbirine kırdırdığı kardeşlere yaşattığı acılarının bedeli olarak, ne eksik ne de fazla aynısını yaşasın istiyorum. Orda yaşayan garip bir Amerikalı bunu hak etmiyor olabilir. Ama o Amerikalı kime ve ne için oy verdiğini gayet iyi biliyor.

Bu gün onların tercihleri bizlere acı çektirip, canlarımızı yakarak, namusumuza göz dikebiliyorsa, kimse kusura bakmasın bizlerde onların acı çekmelerini, canlarının yanmasını, müstakil ve bahçeli evlerinde aileleriyle beraber tedirgin ve huzursuz bir şekilde korku içinde yaşamalarını tercih ediyoruz. Benimkisi kin ve öfke değil sadece hak ve adalet, hak ve eşitliktir.

Amerika Dünyadaki itibarını ve psikolojik üstünlüğünü kaybetmiş, kendisine dost dediği ülkeyi sırtından hançerlemiş, sadece bize değil Dünyadaki bütün ülkelere kelek yapmıştır. Eğer bir savaşa girdiğinizde şayet dostlarınız yoksa o savaşı başlamadan kaybetmişsinizdir.

Bizim bu savaştaki tek dostumuz Allah'tır. O yüzden kaybetme şansımız yok.

Amerika 2 yıldır PYD/PKK'nın olduğu bölgeye çok ciddi yatırımlar yaptı.. Şimdi sıra geldi bir kukla devleti kurmaya. Çünkü oradaki kukla Devleti olmazsa, Suriye'nin en zengin petrol yataklarına, enerji kaynaklarına nasıl sahip olacak? Onu usulünce nasıl gasp edecek? O zaman sağır dünya hesap sormaz mı ondan?

Talimat vererek, Devlete güzel bir isim düşünsün herkes diyor. PKK olmaz, PYD ya da YPG olmaz. Onlara sempatik bir isim lazım  SDG? HGS? ODS?  Adı ne olursa olsun bizim için onlar teröristtir. 

Türkiye'yi gerçekten tanısalardı, 90 yıl önceki hasta adam, 15 yıl önceki güçsüz ülke olarak görmezlerdi. Düşmanlık etmek yerine barış içinde yaşamaya çalışırlardı. 

Eğer tanısalardı bu ülkenin evlatlarını, her şey den önce kendilerini ilahi bir buyruk için neden ölüme koşarcasına feda ettiğini anlarlardı.

Haa bu arada o Amerikan filmlerindeki kahramanlar yok mu? Onlar gerçekten uçmuyor. Onları yukardan iple bağlayıp uçuyormuş gibi yaparak milleti kandırıyorlar. Öyle gönüllü Kahraman filanda değiller. Kahraman hiç değiller. 

Ama bizim Afrindeki kahraman yiğitlerimizin ellerindeki silahlar kuru sıkı değil harbiden de vuruyorlar.  Her vurduğu da düşüyor hamdolsun.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.