banner249

Ameliyattan çıkan eller bu tekneyi yaptı

denizli erpa Özel sağlık hastanesinde anestezi uzmanı dr. bahadır savaş, bundan 3 yıl önce tekne yapmak için hayaller kurduğunu söyledi. mesai arkadaşlarına tekne yapma fikrini açıklamasının ardından

Ameliyattan çıkan eller bu tekneyi yaptı
banner240
Denizli Erpa Özel Sağlık Hastanesinde anestezi uzmanı Dr. Bahadır Savaş, bundan 3 yıl önce tekne yapmak için hayaller kurduğunu söyledi. Mesai arkadaşlarına tekne yapma fikrini açıklamasının ardından yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini belirten Savaş, ;;Denizi çok seviyorum. Hep bir tekne yapmak geçiyordu içimden, ama yapabileceğimden de emin değildim. Bir gün cesaretimi toplayarak tekne yapacağımı mesai arkadaşlarımla paylaştım. Onlar da destek oldular sağ olsunlar. Mesai saatleri dışında hastane oraya taşındı. Herkes bir şeylerine katkı sağladı. İşe başladığımız zaman çok korktuk ilk başlarda hiçbir şeyi bulamıyorduk. Çok uğraştık ve başardık;; dedi.

Yaptıkları teknenin sağlıkçıların elinde şekillenen bir tekne olduğunu ifade eden Savaş, çiziminden boyamasına, motorundan pervanesine kadar teknenin, ameliyattan çıkan doktorların ellerinde şekillendiğini söyledi. Zorlu bir 3 yıl geçirdiklerini, kimi zaman istedikleri malzemeye zamanında ulaşamadıklarını, günlerce gelecek malzemeyi beklediklerini anlatan Savaş, sonunda 12x7 boyutunda, 6 metrelik yelkeniyle 10 kişilik bir tekneyi ortaya çıkardıklarını kaydetti.
Savaş, ;;Sıra tekneyi denizlere bırakmaya geldi. Bu tekne bütün doktorların teknesi haline gelecek. Zorda kalanlara sağlık hizmeti de vereceğimiz teknemize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum;; diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER