banner249

Uşak Belediyesi kültür elçisi olamaya devam ediyor

Türkiye’nin tanıtılması, kültürel ve tarihi değerlerin yaşatılması adına Uşak Belediyesi tarafından başlatılan kültür gezileri kapsamında bu kez Uşak Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Kapadokya’ya gönderildi.

Uşak Belediyesi kültür elçisi olamaya devam ediyor
banner240

Sivil toplum kuruluşları, odalar, kurumlar ve topluluklar tarafından ulaşan talepleri geri çevirmeyen ve kültürel gezilere öncülük eden Uşak Belediyesi, Uşak Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası’nı Kapadokya’ya uğurladı. Daha önce Çanakkale gezisine gönderilen esnafları Kapadokya’ya uğurlamak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ alanda bulundu. Aileleriyle birlikte bölgenin turizm değerlerini tanımak üzere yola çıkan yaklaşık 90 kişilik oda üyelerine hayırlı yolculuklar dileyen Uludağ Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın selamlarını iletti.

ODA BAŞKANI KOÇ’TAN BAŞKAN CAHAN’A TEŞEKKÜR
Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a bu tarz etkinlikleri sunduğu için üyeleri ve şahsı adına teşekkür eden Uşak Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Nevzat Koç, “Üyelerimizi geçtiğimiz yıl Çanakkale’ye götürdük. Bu sene de Kapadokya’ya götürüyoruz. İnşAllah Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a uzun görevler dilerim.” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ULUDAĞ: ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ
Uşak Belediyesi olarak odaların ve esnafların hem Uşak’taki hem de diğer illerdeki güzellikleri görmelerini hedeflediklerini kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Uşak Belediyesi olarak 4 buçuk senedir bütün esnaf odalarımızla birlik içerisinde çalışmaktayız. Her türlü etkinlikte onlarla beraberiz. Kendilerinin belediyemizden olan isteklerini de her anlamda karşılamaya çalışıyoruz. Bu gezilere de bir kültürel etkinlik olarak bakıyoruz. Bu güne kadar diğer esnaf arkadaşlarımızı çeşitli yerlere gönderdik ve bugün de Elektrik Teknisyenleri Odamızı gönderiyoruz. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER